15.7 C
București
joi, 2 mai 2024
AcasăSportFotbalRB Leipzig a câștigat Supercupa Germaniei

RB Leipzig a câștigat Supercupa Germaniei

RB Leipzig a câştigat Supercupa Germaniei, după ce s-a impus cu scorul de 3-0 în fața campioanei Bayern Munchen, chiar pe Allianz Arena, grație unei triple de senzație reușite de spaniolul Dani Olmo.

Câştigătoare a Cupei Germaniei în 2022 şi 2023, Leipzig, club fondat în 2009, şi-a adjudecat al treilea trofeu din istorie.

Olmo a deschis scorul în minutul 3 și a dublat avantajul lui Leipzig înainte de pauză (minutul 44). „Vârful” spaniol a reușit tripla în minutul 68, după ce a transformat o lovitură de pedeapsă.

Partida a consemnat debutul atacantului englez Harry Kane, transferat vineri de Bayern Munchen de la Tottenham. Acesta a intrat pe teren în minutul 64, în faţa a 75.000 de spectatori prezenţi pe Allianz Arena care l-au aclamat în picioare.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Columbia a anunțat că va rupe relațiile diplomatice cu Israelul

Președintele columbian Gustavo Petro a declarat, miercuri, că țara sa va rupe relațiile diplomatice cu Israelul, pe al cărui lider l-a acuzat de „genocid”...

Raiffeisen Bank încheie primele luni ale anului cu 390 milioane de lei profit

Raiffeisen Bank a raportat în T1 2024 un profit de aproape 390 milioane lei ca urmare a majorării cheltuielilor operaționale, creșterii costurilor cu personalul,...

Tarife pe litoral de 1 Mai. A înlemnit când i-a venit nota de plată pentru 4 sucuri și mâncare

Turiștii plecați pe litoralul românesc în aceste zile de vacanță au parte de surprize neplăcute, mai ales când le vine nota de plată. Mulți...
Ultima oră
Pe aceeași temă