15.6 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSportFotbalPrinde Liverpool Top 4? Pericol mare de sezon ratat pentru oamenii lui...

Prinde Liverpool Top 4? Pericol mare de sezon ratat pentru oamenii lui Jurgen Klopp

Câștigarea titlului în Premier League este întotdeauna un obiectiv pentru marile cluburi ale Angliei. Chelsea, Manchester City, Manchester United, Arsenal sau Liverpool speră an de an să pună mâna pe marele trofeu, însă există și un al doilea “trofeu“ pe care îl pot cuceri nu mai puțin de trei echipe, în afara campioanei. Este vorba despre un loc între primele patru clasate.

O astfel de poziționare în clasament permite echipelor să ia parte la ediția următoare a UEFA Champions League, ceea ce aduce cu sine o mulțime de oportunități financiare, precum și șansa unor momente glorioase. Sezonul 2022-2023 a adus pentru Liverpool o mulțime de dificultăți pe plan sportiv, iar Jurgen Klopp are o misiune foarte grea în redresarea sezonului. Iată ce șanse are la o clasare în top 4!

Liverpool, în afara locurilor de UCL?

Startul de sezon a fost unul de-a dreptul lamentabil, din perspectiva fanilor lui Liverpool. “Scouserii“ au fost victime ale accidentărilor multiple, la fel ca rivalii de la Chelsea, și n-au reușit să își revină la nivel de rezultate. Pentru o bună bucată a sezonului, Liverpool s-a  clasat pe poziții de la jumătatea clasamentului, sub echipe ca Brighton, Brentford sau Fulham.

De asemenea, Liverpool nu a reprezentat în niciun moment o amenințare pentru cele trei formații care par a-și fi betonat pozițiile pe podium. Este vorba despre Arsenal (cota 1,015 să termine în top 4), Manchester City (cota 1,015 să termine în top 4) și Manchester United (cota 1,10 să termine în top 4). Astfel, unicul obiectiv al “cormoranilor“ a ajuns să fie clasarea pe locul 4, însă etapele tot mai puține rămase de disputat și numărul mare de cluburi aflate pe o poziție superioară nu creează deloc un tablou plăcut pentru Klopp.

Cotele la pariuri de fotbal, dedicate Premier League, sunt unele care arată, totuși, destul de încurajator pentru fanii “cormoranilor“. Liverpool are cota 2,20 pentru o clasare în top 4. Aflată în luptă directă cu Newcastle și Tottenham, formația de pe Anfield Road este văzută de bookmakeri drept favorită în fața acestora, pentru ocuparea celei de-a patra poziții în clasamentul din Anglia.

Tottenham Hotspur, formația antrenată de Antonio Conte, are cota 2,60, în vreme ce Newcastle este cotată cu 2,37. Chiar dacă Liverpool este favorită în fața celor două formații, echipa lui Jurgen Klopp traversează momente destul de dificile și ar putea claca din nou, după ce în Champions League a fost umilită pe teren propriu de Real Madrid. Spaniolii s-au impus cu 5-2 în manșa tur a optimilor de finală din Liga Campionilor.

Însă fotbalul prestat de Liverpool și rezultatele obținute în ultimii ani i-au învățat pe fani să creadă mereu în “imposibil“. Dacă susții Liverpool sau crezi în șansele echipei lui Jurgen Klopp să își adjudece locul 4, profită de cota excelentă pe care o oferă bookmakerii și mergi pe mâna “cormoranilor“.

Toate cotele pe care ți le-am prezntat pe parcursul acestui articol se pot modifica pe parcursul competiției. La fel ca în fiecare an, Premier League propune lupte pasionale, inclusiv în subsolul clasamentului. Alege să pariezi în mod responsabil, prioritizând distracția și relaxarea, iar experiența fiecărei partide va fi una deosebită!

Sursa foto: Unsplash.com

Cele mai citite

Crizele și economia

Organizările au, fiecare, o finalitate a cărei satisfacere asigură identitatea. Multe întâmpină azi dificultăți, dar și  crize.  Este criză atunci când dificultățile periclitează...

Pachetul de 61 de miliarde pentru Ucraina sau despre cum “era păcii s-a încheiat în Europa”

Congresul american a adoptat un pachet de 90 de miliarde de dolari pentru acordarea de ajutor militar Ucrainei, Israelului și Taiwanului. Fiindcă o reacție...

Vopsirea auto profesională. Etapele procesului de vopsire pas cu pas

Vopsirea auto profesională este un proces complex și meticulos, care implică mai multe etape distincte pentru a obține un finisaj impecabil și durabil. În...
Ultima oră
Pe aceeași temă