21.6 C
București
luni, 29 aprilie 2024
AcasăSportFotbalPetev e istorie în Bănie. Gâlcă și Rădoi, aproape de Universitatea Craiova

Petev e istorie în Bănie. Gâlcă și Rădoi, aproape de Universitatea Craiova

Universitatea Craiova a rămas fără antrenor, după ce i-a reziliat contractul bulgarului Ivailo Petev. Favoriți să preia gruparea din Bănie sunt Mirel Rădoi și Costel Gâlcă.

Tehnicianul în vârstă de 48 de ani a plătit cu funcția pentru înfrângerea din derby-ul cu FCSB și eliminarea din sferturile Cupei României în fața Oțelului.

Variantele patronului Mihai Rotaru pentru preluarea frâielor grupării oltene ar fi Costel Gâlcă și Mirel Rădoi, ambii liberi de contract în acest moment.

La meciul cu Farul din weekend, pe banca „juveților” va sta Dragoș Bon. Acesta a mai fost interimar la Craiova și în 2022, după plecarea lui Mirel Rădoi.

Urmărește România Liberă pe  XFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Legea „păcănelelor” care interzice sălile de jocuri de noroc în localităţile mici, a intrat în vigoare

Legea „păcănelelor” care interzice sălile de jocuri de noroc în localităţile mici, a intrat în vigoare de astăzi. Legea, care modifică o ordonanţă de...

Nicușor, dormi liniștit! De Firea se ocupă Ciolacu

Ilustrație: Marian Avramescu Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, care visează la un nou mandat de edil-șef, poate să mai ia o pauză de...
Ultima oră
Pe aceeași temă