14.8 C
București
marți, 30 aprilie 2024
AcasăSportFotbalParis Saint-Germain l-a transferat pe fundașul brazilian Lucas Beraldo

Paris Saint-Germain l-a transferat pe fundașul brazilian Lucas Beraldo

Formația Paris Saint-Germain a anunțat transferul fundașului central brazilian Lucas Beraldo, de la Sao Paulo, care a semnat un contract valabil pe cinci sezoane cu gruparea din capitala Franței.

În vârstă de 20 de ani, Beraldo a fost un titular obișnuit în meciurile din prima ligă ale lui Sao Paulo și a făcut parte din echipa câștigătoare a Cupei Braziliei în 2023. De asemenea, el a jucat și pentru selecționata U-20 a Braziliei.

„Sunt încântat să mă alătur unui club atât de ambiţios precum Paris Saint-Germain. Este un pas important în cariera mea şi unul care mă va ajuta să progresez. Abia aştept să-mi cunosc noii mei coechipieri şi să fac primii paşi în acest tricou”, a declarat noul fundaş parizian pentru site-ul clubului.

La Paris Saint-Germain, brazilianul va purta tricoul cu numărul 35.

Urmărește România Liberă pe  XFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Mesajul lui Putin către români

Părintele Ciprian Mega din Oradea s-a bucurat de un tur de forță la Moscova, grație ultimei sale producții cinematografice “21 de rubini.” Marele om...
Ultima oră
Pe aceeași temă