11.7 C
București
miercuri, 1 mai 2024
AcasăSportFotbalPAOK-ul lui Răzvan Lucescu, eșec la limită în prima manșă a „sferturilor”...

PAOK-ul lui Răzvan Lucescu, eșec la limită în prima manșă a „sferturilor” Conference League

PAOK Salonic, echipă pregătită de Răzvan Lucescu, a pierdut la limită, cu scorul de 1-0, meciul disputat pe terenul belgienilor de la FC Bruges, în prima manșă a sferturilor de finală din Conference League.

Unicul gol al partidei a fost reușit în minutul 6 de Hugo Vetlesen. Gazdele puteau câştiga şi mai clar, dar au ratat un penalty prin Igor Thiago (78), şutul său fiind apărat de portarul Dominik Kotarski.

În alt meci din aceeași fază a competiției, Aston Villa a dispus de Lille cu 2-1, prin golurile marcate de Ollie Watkins (13) şi John McGinn (56). Golul oaspeților a fost semnat de Bafode Diakite (84).

Olympiakos Pireu, cealaltă echipă din Grecia rămasă în cursa pentru trofeu, a trecut la limită de Fenerbahce, cu 3-2, după ce a condus la un moment dat cu 3-0. În ultimul meci al serii de joi, Viktoria Plzen a remizat cu Fiorentina, 0-0.

Partidele din manşa secundă vor avea loc pe 18 aprilie.

Urmărește România Liberă pe  XFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Prințul de Wales întrebat despre soție și copii: „Toţi sunt bine, mulţumesc. Da, suntem bine”

„ Vă supăraţi dacă vă întreb cum se simt soţia şi copiii dumneavoastră?" a fost întrebat prinţul de Wales de o femeie, potrivit actualitate.org. El...

Opt persoane au murit într-un restaurant din Beirut în urma unui incendiu porvocat de explozia unei butelii de gaz

Un incendiu provocat de explozia unei butelii de gaz a ucis marţi cel puţin opt persoane într-un restaurant din capitala Libanului, Beirut, au informat...

Ursula von der Leyen ia în calcul o înțelegere cu extrema dreaptă după alegerile europarlamentare

În cadrul dezbaterii de la Maastricht, organizată de POLITICO şi Studio Europa Maastricht, aceasta a dat de înţeles că ar fi deschisă pentru o...
Ultima oră
Pe aceeași temă