21.7 C
București
marți, 16 aprilie 2024
AcasăSportFotbalOvidiu Hațegan, cel mai bun arbitru român, a făcut infarct

Ovidiu Hațegan, cel mai bun arbitru român, a făcut infarct

Ovidiu Hațegan, cel mai bun arbitru de fotbal român, a suferit un infarct. Incidentul s-a produs duminică seară, imediat după ce Hațegan efectuase un antrenament.

Ovidiu Hațegan locuiește la Arad și de aceea el s-a dus inițial la Unitatea de Primiri Urgențe (UPU) de la Spitalul Județean din Arad, cu propria mașină. La acea unitate medicală i s-a făcut un EKG. De acolo, arbitrul a fost transportat la spitalul de boli cardiovasculare din Timișoara, unde a fost operat de urgență și i s-a montat un stent. Operația a decurs circa 40 de minute. În prezent, pacientul se simte bine.

În mod normal, Hațegan urma să arbitreze, în anul 2022, la Cupa Mondială din Qatar. Nu se știe încă dacă prezența lui la turneul din Qatar va mai fi posibilă.

Hațegan (42 de ani) este cunoscut drept un arbitru cu o foarte bună condiție fizică, întrucât face regulat antrenamente sportive.

Urmărește România Liberă pe  TwitterFacebook și Google News!

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Fanii nu-și pot reveni după ce l-au văzut pe Travis Kelce alături de Taylor Swift, la Coachella

Taylor Swift și Travis Kelce au fost văzuți printre alte celebrități din mulțime la popularul festival de muzică din California, cunoscut pentru atragerea unui...

Grecia trăiește din turism, care asigură o treime din PIB

Turismul joacă un rol crucial în economia Greciei, contribuind semnificativ la PIB-ul țării. Potrivit unui studiu realizat de Confederația Turistică Elenă (INSETE) și raportat...

UEFA Champions League: Istvan Kovacs va arbitra returul dintre Barcelona și PSG

O brigadă din România, cu Istvan Kovacs la centru, va conduce meciul retur din sferturile de finală ale UEFA Champions League dintre Barcelona și...
Ultima oră
Pe aceeași temă