13.2 C
București
luni, 16 septembrie 2024
AcasăSportFotbalOfertă neașteptată pentru un jucător de la FCSB! Ce a răspuns Gigi...

Ofertă neașteptată pentru un jucător de la FCSB! Ce a răspuns Gigi Becali

FCSB a primit o ofertă de două milioane de euro pentru mijlocașul Adrian Șut.

Beșiktaș a intrat în cursa pentru Adrian Șut, mijlocașul de la FCSB, cu o ofertă de 2 milioane de euro, potrivit gsp.ro. Clubul turc, care a terminat sezonul trecut pe locul 6 în Superliga Turciei, a înaintat o ofertă pentru fotbalistul român.

Gigi Becali solicită 4 milioane de euro

După ce Gigi Becali a anunțat anterior că un club din Arabia Saudită era interesat de Adrian Șut, Beșiktaș s-a alăturat acum negocierilor. Oferta inițială a turcilor este de 2 milioane de euro, dar Becali cere 4 milioane pentru mijlocaș. Într-o declarație recentă, Becali a menționat că le-a cerut arabilor 2,5 milioane de euro, indicând o diferență de preț considerabilă.

Beșiktaș este dispus să crească oferta, dar nu dorește să depășească suma de 3 milioane de euro. În același timp, turcii i-au promis lui Adrian Șut un salariu anual de 600.000 de euro. Comparativ, salariul propus de arabi ar fi fost de 1,8 milioane de euro pentru doi ani, adică semnificativ mai mare.

Dacă transferul la Beșiktaș se concretizează, Adrian Șut va avea o concurență serioasă pentru un loc de titular, alături de mijlocași de renume precum Alex Oxlade-Chamberlain, Gedson Fernandes și João Mário. De asemenea, Șut ar putea fi coleg cu atacantul italian Ciro Immobile, sosit recent de la Lazio, și considerat legenda echipei italiene.

Adrian Șut, care a ajuns la FCSB în vara lui 2020, după un sezon de împrumut la Academica Clinceni, a strâns 144 de apariții în echipamentul roș-albastru, reușind să marcheze 11 goluri.

Dragos Soneriu
Dragos Soneriu
Dragoș are o vastă experiență în domeniul jurnalismului sportiv și al comentariilor sportive, activând pe principalele canale de televiziune din România. În prezent, este comentator sportiv la Antena 1 pentru competiții importante de fotbal, tenis, înot și polo. Anterior, între februarie 2021 și septembrie 2022, a fost redactor pentru Sport.ro, contribuind la scrierea știrilor și administrarea paginilor de social media ale site-ului.
Cele mai citite

Trump în siguranță, după o „aparentă” tentativă de asasinat

Suspectul și-a exprimat sprijinul pentru Ucraina în lupta împotriva Rusiei Candidatul republican la președinția SUA, Donald Trump, este în afara oricărui pericol, după ce Serviciul...

Accident cu două persoane decedate după ce o autoutilitară s-a răsturnat

Două persoane au murit şi trei au fost rănite, în noaptea de duminică spre luni, într-un accident produs pe DN 13B, între localităţile Praid...

Giurgiu dă lovitura! Biletul de milioane al premiului la Loto, a fost jucat în oraș

Acesta este al doilea câştig la Joker de categoria I, obţinut în acest an Biletul norocos a fost jucat la o agenţie din Giurgiu. Marele...
Ultima oră
Pe aceeași temă