10.5 C
București
luni, 4 martie 2024
AcasăSportFotbalMessi-mania la Miami! Cât a ajuns să coste un bilet la meciul...

Messi-mania la Miami! Cât a ajuns să coste un bilet la meciul de debut al argentinianului

Preţul biletelor pentru posibilul meci de debut al argentinianului Lionel Messi la echipa americană Inter Miami depăşeşte 1.000 de dolari pe platformele de vânzare online.

Conform proprietarului clubului, Jorge Mas, debutul lui Messi la Miami ar putea avea loc pe 21 iulie, contra echipei mexicane Cruz Azul.

Venirea lui Messi a urcat deja preţul biletelor la toate meciurile grupării din Miami, în ciuda faptului că echipa se zbate în subsolul clasamentului din Major League Soccer.

Conform platformei online „Vivid Seats”, cel mai mic preţ pentru un bilet la meciul dintre Inter Miami şi Cruz Azul, de pe Lockhart Stadium, a crescut de 40 de dolari la 500, iar acum nu se găseşte niciun tichet la un preţ mai mic de 1.100 dolari.

Superstarul argentinian Lionel Messi, care şi-a încheiat contractul cu Paris Saint-Germain la finalul acestui sezon, a anunţat că va părăsi fotbalul european, în care a scris istorie în ultimele două decenii, şi îşi va continua cariera în Liga profesionistă nord-americană (MLS), la echipa Inter Miami, patronată de David Beckham.

Urmărește România Liberă pe  TwitterFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

4 martie 1977. Capitala, cea mai expusă zonă în cazul unui seism puternic. Declarațiile lui Raed Arafat

Secretarul de stat în Ministerul Afacerilor Interne Raed Arafat a declarat, luni, că Bucureştiul rămâne zona cea mai vulnerabilă la un cutremur, având în...

Spania se laudă cu scăderea numărului de șomeri

Numărul șomerilor în Spania a înregistrat o scădere surprinzătoare în luna trecută, atingând cel mai redus nivel înregistrat într-o lună februarie începând din 2008,...

Lista cu beneficiarii programului ”Casa Verde Fotovoltaice 2023”, aprobată de AFM

Lista cu cei 49.311 de beneficiari ai programului ''Casa Verde Fotovoltaice 2023'' - persoane fizice a fost aprobată de Administraţia Fondului pentru Mediu (AFM), informează...
Ultima oră
Pe aceeași temă