18 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSportFotbalLovitură teribilă pentru Laurenţiu Reghecampf! Antrenorul trebuie să achite 200.000 de euro...

Lovitură teribilă pentru Laurenţiu Reghecampf! Antrenorul trebuie să achite 200.000 de euro Universității Craiova

Laurenţiu Reghecampf a fost sancţionat de Comisia de Disciplină a Federaţiei Române de Fotbal cu interzicerea desfăşurării oricăror activităţi legate de fotbal până la plata sumei de 200.000 de euro către fostul său club, Universitatea Craiova.

„Creditor – U Craiova 1948 Club Sportiv SA Debitor – Reghecampf Laurenţiu – Executare drepturi financiare – Admite sesizarea. În temeiul art. 85.3.a din RD, sancţionarea debitorului Reghecampf Laurenţiu cu măsura interzicerii desfăşurării oricăror activităţi legate de fotbal până la executarea integrală a obligaţiilor stabilite prin Hotărârea nr. 753/CL/24.10.2023, în sumă de 200.000 Euro net şi 455 lei cu titlu de taxă de procedură, dar nu mai mult de 2 ani”, se arată în soluţia comisiei publicată pe site-ul oficial al FRF.

De asemenea, Bogdan Merişanu, preparator fizic în staff-ul lui Laurenţiu Reghecampf, a fost la rândul său sancţionat cu măsura interzicerii desfăşurării oricăror activităţi legate de fotbal până plata sumei de 100.000 euro net şi 455 lei cu titlu de taxă de procedură, dar nu mai mult de 2 ani.

Laurenţiu Reghecampf a fost instalat la conducerea tehnică a formaţiei Universitatea Craiova, în al doilea său mandat, în 26 iulie 2023, însă a părăsit clubul la 18 septembrie 2023 pentru a semna cu gruparea saudită Al-Tai.

Conducerea Universităţii Craiova a deschis la acel moment un litigiu la comisiile FRF susţinând că Reghecampf a denunţat unilateral contractul.

„La data de 18 septembrie 2023, domnul Laurenţiu Reghecampf şi unul dintre membrii staff-ului său tehnic au denunţat unilateral contractele, printr-o notificare trimisă clubului. Conform regulamentelor FRF, contractul rămâne în vigoare până la data pronunţării unei decizii definitive şi irevocabile în acest sens, de către comisia jurisdicţională a FRF competentă”, se menţiona în comunicatul clubului Universitatea Craiova din toamna anului precedent.

În prezent, Laurențiu Reghecampf se află sub contract cu gruparea saudită Al-Tai.

Urmărește România Liberă pe  XFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Fostul președinte Ion Iliescu, audiat acasă de procurori, în dosarul Mineriadei

O echipă de anchetatori de la Parchetul General a mers, vineri dimineaţa, la locuinţa lui Ion Iliescu, pentru a-l anunţa pe fostul preşedinte că...

Soluții pentru protecția împotriva exploziilor de praf

În peisajul comercial de astăzi, asigurarea siguranței și securității este vitală, în special în ceea ce privește reducerea riscurilor asociate cu exploziile de praf....

Astăzi începe vacanța de Paște. Când se întorc la școală elevii

Elevii vor intra de vineri în vacanţă, după finalizarea cursurilor, şi se vor întoarce în şcoli miercuri, 8 mai, potrivit calendarului aprobat de Ministerul...
Ultima oră
Pe aceeași temă