27.7 C
București
sâmbătă, 25 iunie 2022
AcasăSportFotbalLiniște în Ghencea, la partida dintre Steaua și Astra, în absența galeriilor

Liniște în Ghencea, la partida dintre Steaua și Astra, în absența galeriilor

Scandări ale unor copii, indicațiile antrenorilor și dialogurile dintre jucători au fost, în mare parte a duratei partidei dintre Clubul Sportiv al Armatei (CSA) Steaua București și Astra Giurgiu singurele zgomote care au tulburat liniștea de pe noua arenă din cartierul Ghencea.

Peluzele Stadionului Steaua au fost aproape goale.

Doar câțiva stewarzi și câțiva suporteri “rătăciți” ce puteau fi numărați pe degete mai puteau fi văzuți în Peluza Nord și în Peluza Sud.

În cele două tribune au fost doar câteva sute de suporteri roș-albaștrii, care s-au animat puțin doar spre finalul partidei, în rest, susținându-și favoriții doar cu câteva aplauze.

În Ghencea nu s-au auzit scandări ale suporterilor, deoarece galeria stelistă a ales să protesteze prin absența de la meci pentru condiționarea accesului suporterilor de prezentarea unui certificat verde COVID-19.

În acest mod au mai protestat și suporterii FC Universitatea Craiova 1948, deținută de Adrian Mititelu și au anunțat un protest similar și fanii Rapidului, la partida cu CFR Cluj.

Rezultatul final al partidei Steaua – Astra, stabilit rapid după pauză

Steaua a deschis scorul în minutul 40, înainte de pauză, prin Bogdan Chipirliu, golgeterul “Militarilor”.

Nu cu mult timp după revenirea de la cabine, Astra a restabilit egalitatea și scorul final al partidei, 1 – 1, în minutul 50, prin reușita lui Ionuț Zaharia.

Laurențiu Mușoiu
Laurențiu Mușoiu
Laurențiu Mihail Mușoiu lucrează în presa centrală din anul 2008. Din anul 2018 lucrează la “România liberă”. A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București. Deține un master în Cercetare în Științele Comunicării. Este, de asemenea, profesor pentru învățământul primar și preșcolar.
Cele mai citite
00:00:56

Centrul orașului Harkov a fost lovit de de rachete rusești

Centrul orașului Harkov a fost lovit de rachete rusești vineri târziu (24 iunie), distrugând clădiri de birouri și rezidențiale. Potrivit serviciilor de urgență ucrainene,...

UPDATE: Bărbatul acuzat de terorism după atacul mortal de la Oslo, a fost arestat

Un bărbat în vârstă de 42 de ani a fost arestat și acuzat de crimă, tentativă de crimă și acte teroriste, după un schimb...
00:00:51

VIDEO: Accident șocant de autobuz în Peru

Cel puțin 17 persoane, printre care trei copii, au fost rănite după ce un autobuz s-a răsturnat joi (23 iunie) pe o autostradă din...
Ultima oră
Pe aceeași temă