0.5 C
București
sâmbătă, 4 decembrie 2021
AcasăSportFotbalLiniște în Ghencea, la partida dintre Steaua și Astra, în absența galeriilor

Liniște în Ghencea, la partida dintre Steaua și Astra, în absența galeriilor

Scandări ale unor copii, indicațiile antrenorilor și dialogurile dintre jucători au fost, în mare parte a duratei partidei dintre Clubul Sportiv al Armatei (CSA) Steaua București și Astra Giurgiu singurele zgomote care au tulburat liniștea de pe noua arenă din cartierul Ghencea.

Peluzele Stadionului Steaua au fost aproape goale.

Doar câțiva stewarzi și câțiva suporteri “rătăciți” ce puteau fi numărați pe degete mai puteau fi văzuți în Peluza Nord și în Peluza Sud.

În cele două tribune au fost doar câteva sute de suporteri roș-albaștrii, care s-au animat puțin doar spre finalul partidei, în rest, susținându-și favoriții doar cu câteva aplauze.

În Ghencea nu s-au auzit scandări ale suporterilor, deoarece galeria stelistă a ales să protesteze prin absența de la meci pentru condiționarea accesului suporterilor de prezentarea unui certificat verde COVID-19.

În acest mod au mai protestat și suporterii FC Universitatea Craiova 1948, deținută de Adrian Mititelu și au anunțat un protest similar și fanii Rapidului, la partida cu CFR Cluj.

Rezultatul final al partidei Steaua – Astra, stabilit rapid după pauză

Steaua a deschis scorul în minutul 40, înainte de pauză, prin Bogdan Chipirliu, golgeterul “Militarilor”.

Nu cu mult timp după revenirea de la cabine, Astra a restabilit egalitatea și scorul final al partidei, 1 – 1, în minutul 50, prin reușita lui Ionuț Zaharia.

Laurențiu Mușoiu
Laurențiu-Mihail Mușoiu scrie în presa centrală din anul 2008. Este, de asemenea, profesor pentru învățământul primar și preșcolar, a absolvit FJSC și deține un master în Științele Comunicării.
Cele mai citite

Bărbat înarmat cu pistol încărcat, într-un avion ce a zburat către SUA

Un bărbat călătorit cu avionul din Barbados la Miami, statul Florida, cu un pistol încărcat în buzunar, a potrivit presei de peste ocean. Pasagerul a...

Hunor i-a cerut amabasadorului Germaniei să sprijine aderarea României la Schengen

Vicepremierul Kelemen Hunor spune că i-a solicitat ambasadorului Germaniei la Bucureşti să sprijine aderarea României la Schengen şi încetarea Mecanismului de Cooperare şi Verificare...
Ultima oră
Pe aceeași temă