13.2 C
București
vineri, 10 mai 2024
AcasăSportFotbalJoyskim Dawa, categoric după eșecul din derby-ul cu Rapid: „Rezultatul nu este...

Joyskim Dawa, categoric după eșecul din derby-ul cu Rapid: „Rezultatul nu este corect”

După derby-ul pierdut cu 1-2, pe teren propriu, în fața rivalilor de la Rapid, fundașul Joyskim Dawa a declarat că rezultatul i se pare incorect, având în vedere că formaţia sa a dominat a doua parte a jocului.

„Cred că în prima jumătate am luat două goluri prea uşor, dar apoi am revenit în joc şi am încercat să marcăm. Asta a fost, acum vom încerca să ne concentrăm pentru următorul meci. Cred că rezultatul nu este corect, pentru că am dominat a doua parte a jocului şi le-am dăruit două goluri. Cred că ar fi trebuit să muncim mai mult, poate şi tactic. Nu ştiu dacă Rapidul este cea mai bună echipă pe care am întâlnit-o în acest sezon. Au avut într-adevăr o primă repriză bună, au şi jucători buni, dar au dat două goluri foarte uşor, aşa au câştigat meciul ăsta”, a afirmat jucătorul camerunez.

Dawa a precizat că nu este impresionat în niciun fel de eventualele critici ale patronului clubului, Gigi Becali, pentru că în viaţa unei echipe există şi momente mai slabe.

„Se mai întâmplă să avem perioade ca asta în care nu câştigăm, dar vom reveni curând şi vom câştiga. Dacă vom pierde primul loc în clasament, OK, asta este, vom lupta şi vom recâştiga primul loc. Drumul e lung, nu este finalul aici. Nu mi-e teamă de criticile patronului, este doar fotbal, se întâmplă. Dacă va zice ceva, va zice… Nu cred că sunt afectaţi nici colegii mei de criticile lui, sunt jucători puternici”, a mai spus Dawa.

FCSB a încheiat turul campionatului cu o înfrângere, după ce a pierdut derby-ul disputat pe teren propriu cu Rapid, cu scorul de 1-2.

După acest rezultat, Rapid face 29 de puncte și se apropie de un singur punct de CFR Cluj și două față de FCSB, care rămâne lider, cu 31 de puncte (n.r. – partida dintre FC Hermannstadt și CFR Cluj s-a disputat după închiderea ediției).

Urmărește România Liberă pe  XFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Intervenție de urgență a negociatorilor și a trupelor de asalt la Cora Pantelimon unde un bărbat amenință că se sinucide

Echipe de negociatori și de asalt sunt, joi după-amiaza, în fața complexului Cora Pantelimon, din Sectorul 2 al Capitalei, unde un bărbat amenință că...

Guvernul n-are bani pentru Memorialul rezistenței anticomuniste

Guvernul României subvenționează cu un miliard de lei canalele de streaming Netflix și Disney – adică 200 milioane de euro – dar nu are...

Mesajul președintelui Klaus Iohannis, de Ziua Europei

Președintele României, Klaus Iohannis, a transmis un mesaj cu ocazia Zilei Europei. Șeful statului a vorbit despre alegerile europarlamentare din acest an, despre care...
Ultima oră
Pe aceeași temă