18.8 C
București
luni, 29 aprilie 2024
AcasăSportFotbalFCSB, eșec surprinzător în derby-ul cu Rapid. Gigi Becali și-a taxat dur...

FCSB, eșec surprinzător în derby-ul cu Rapid. Gigi Becali și-a taxat dur jucătorii

FCSB a încheiat turul campionatului cu o înfrângere, după ce a pierdut derby-ul disputat pe teren propriu cu Rapid, cu scorul de 1-2.

În fața a puțin peste 40.000 de spectatori veniți pe Arena Națională pentru a asista la un regal fotbalistic, FCSB a ratat prima ocazie prin Băluță, care a trimis slab din careu. Contrar mersului jocului, Rapid a dat lovitura pe finalul primei reprize. Mai întâi, Papeau a pătruns în careu și l-a executat pe Târnovanu cu un șut la colțul scurt (39), ca peste alte cinci minute Iacob să dubleze avantajul giuleștenilor cu un voleu superb.

Roș-albaștrii au redus din handicap în minutul 65, după lovitura de cap a lui Joyskim Dawa, iar în minutul 85 au restabilit egalitatea prin Șut, însă tușierul a semnalizat offside, iar VAR-ul a confirmat decizia după câteva minute de analiză, astfel că FCSB a contabilizat a doua înfrângere a sezonului.

După fluierul de final, jucătorii lui Elias Charalambous au mers în fața peluzei nord, dar ultrașii FCSB-ului au apelat la un gest rar întâlnit pe stadioanele din România. Suporterii s-au întors cu spatele și au scandat: „Rușine, rușine, rușine să vă fie!”.

Supărat pe jocul prestat de echipă, patronul Gigi Becali și-a taxat jucătorii după eșecul din derby. „Ovidiu Popescu a fost praf la mijlocul terenului. Am zis că între Rotariu şi Compagno, mai bun e Compagno. Şi aşa este. Dar amândoi sunt zero. Asta e situaţia. Mă păcălesc şi eu, am crezut mult în Rotariu, dar trebuie să iau un atacant. Chiar şi un mijlocaş. L-am băgat pe Tavi Popescu. Nu îţi vine să crezi că un jucător care a fost cel mai bun în România e acum cel mai slab. Echipa a fost făcută greşit, dar după, cu schimbările făcute, a fost şi mai slabă, cu Tavi”, a spus latifundiarul din Pipera.

După acest rezultat, Rapid face 29 de puncte și se apropie de un singur punct de CFR Cluj și două față de FCSB, care rămâne lider, cu 31 de puncte (n.r. – partida dintre FC Hermannstadt și CFR Cluj s-a disputat după închiderea ediției).

Urmărește România Liberă pe  XFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Anunț făcut de ministrul Educației. Cum își pot echivala unii elevi examenul de bacalaureat

Conform declarației ministrului Educației, Ligia Deca, elevii care au obținut premii individuale la concursurile sau olimpiadele școlare internaționale recunoscute de Ministerul Educației vor putea...

Inițiative de sustenabilitate care ne atrag atenția. Foto Interviu cu reprezentanții Skanska despre sustenabilitate și clădiri certificate ce acoperă nevoile oamenilor cu dizabilități

1. Care au fost inițiativele cheie de sustenabilitate implementate în cadrul organizației în 2023 și cum au avut impact asupra performanțelor generale ale companiei? Toate...

Călătoria Spirituală către Înnoire și Lumină

Odată cu venirea primăverii, credincioșii ortodocși din întreaga lume își îndreaptă gândurile și inimile către unul dintre cele mai semnificative momente spirituale ale...
Ultima oră
Pe aceeași temă