21 C
București
miercuri, 1 mai 2024
AcasăSportFotbalJadon Sancho, aproape de a o părăsi pe Manchester United! Unde poate...

Jadon Sancho, aproape de a o părăsi pe Manchester United! Unde poate ajunge fotbalistul englez

După doi ani și jumătate petrecuți pe Old Trafford, aventura lui Jadon Sancho la Manchester United este pe cale să se încheie. Jucătorul în vârstă de 24 de ani este foarte aproape de a se întoarce la Borussia Dortmund sub formă de împrumut.

Exclus din lotul „Diavolilor” în luna septembrie, după ce a refuzat să îşi ceară scuze antrenorului Erik ten Hag pentru o postare pe reţelele de socializare, Sancho poate reveni la clubul în tricoul căruia s-a afirmat în fotbalul mare.

Căzut în dizgrație la United, extrema în vârstă de 24 de ani are cale liberă spre formația germană Borussia Dortmund, acolo unde a cunoscut gloria în fotbal.

Manchester United l-a cumpărat pe Sancho de la Dortmund în anul 2021 pentru suma de 85 de milioane de euro. În cele 82 jucate pentru gruparea de pe Old Trafford, Sancho a marcat 12 goluri și a oferit șase pase decisive.

Urmărește România Liberă pe  XFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Al doilea suspect în cazul uciderii lui Adrian Kreiner a fost adus în țară

Marian Cristian Minae, al doilea suspect în cazul uciderii omului de afaceri Adrian Kreiner, a fost adus în ţară în cursul nopţii, din Irlanda,...

Franța e gata să medieze între Israel și Hezbollah

Ministrul de Externe al Franţei, Stephane Sejourne, i-a cerut Israelului să facă publică poziţia sa cu privire la o propunere menită să dezamorseze tensiunile...

De ce cantitate de lapte praf are nevoie un bebeluș pentru a se sătura

Hrănirea corectă a unui bebeluș este esențială pentru creșterea și dezvoltarea sănătoasă a acestuia. Unul dintre aspectele cheie ale nutriției infantile este asigurarea unei...
Ultima oră
Pe aceeași temă