Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Iordănescu așteaptă revenirea lui Popescu în fotbal: "Avem nevoie de oameni ca el"

Anghel Iordănescu, selecţionerul României, a spus că îl aşteaptă pe Gheorghe Popescu să revină în fotbal după ce va fi eliberat. Fostul internațional ar putea fi fi eliberat condiționat din penitenciar.

Share

Cristian Ionescu 0 comentarii

Actualizat: 05.10.2015 - 17:22

Anghel Iordănescu, selecţionerul României, a spus că îl aşteaptă pe Gheorghe Popescu să revină în fotbal după ce va fi eliberat. Fostul internațional ar putea fi fi eliberat condiționat din penitenciar.

"Îi dorim să revină cât mai repede în lumea fotbalului. Avem nevoie de oameni ca Gică Popescu, oameni cu personalitate care au făcut parte şi cunosc acest fenomen. În ceea ce priveşte întoarcerea lui la federaţie sau într-un post la federaţie, să întrebaţi conducerea FRF. Eu îl aştept să revină în fotbal. M-ar bucura enorm de mult ca un om de fotbal să se se întoarcă de acolo de unde a plecat", a spus Iordănescu despre fostul căpitan al echipei naţionale, conform Mediafax.

Citește și Iordănescu are încredere în calificarea la Euro 2016. Ce spune înaintea duelului cu Finlanda

Judecătoria Sectorului 4 a decis, luni, că Gheorghe Popescu poate fi eliberat condiţionat, după ce a executat jumătate din pedeapsa de trei ani, o lună şi zece zile, primită în dosarul transferurilor de jucători, hotărârea nefiind definitivă.

Instanţa a decis că Gheorghe Popescu îndeplineşte condiţiile pentru a fi eliberat condiţionat, admiţând astfel propunerea formulată de Comisia de la Penitenciarul Jilava, care a concluzionat că fostul internaţional îndeplineşte fracţia de pedeapsă care trebuie executată, a avut un comportament bun în penitenciar şi a desfăşurat mai multe activităţi.

Decizia Judecătoriei Sectorului 4 poate fi contestată de procurori la Tribunalul Bucureşti, care va decide definitiv dacă Gheorghe Popescu poate pleca din penitenciar.

Fostul internaţional Gheorghe Popescu execută din 4 martie 2014 pedeapsa de trei ani, o lună şi zece zile, primită în dosarul transferurilor de jucători.

Curtea de Apel Bucureşti i-a condamnat anul trecut, alături de Popescu, pe Gheorghe Copos, la trei ani şi opt luni, Mihai Stoica, la trei ani şi şase luni, Cristian Borcea şi Ioan Becali, la câte şase ani şi patru luni, Victor Becali, la patru ani şi opt luni, Gheorghe Neţoiu, la trei ani şi patru luni de închisoare, şi Jean Pădureanu, la trei ani şi patru luni.

Gheorghe Copos, fostul patron al FC Rapid, a fost eliberat condiţionat în 7 aprilie, după ce a executat o treime din pedeapsă, decizia fiind luată atunci de Tribunalul Bucureşti.

Jean Pădureanu, fostul preşedinte al Gloriei Bistriţa, care a executat pedeapsa în Spitalul Penitenciar Jilava, a fost eliberat condiţionat în 18 iunie, tot în urma unei decizii definitive a Tribunalului Bucureşti.

Citește totul despre:

Comentarii