12.4 C
București
duminică, 5 mai 2024
AcasăLifestyleIordănescu: "Sper ca această calificare să aducă schimbări în fotbalul românescu"

Iordănescu: “Sper ca această calificare să aducă schimbări în fotbalul românescu”

Selecţionerul naţionalei României, Anghel Iordănescu, a spus că își dorește ca obținerea calificării la Euro 2016, din Franța, să producă unele schimbări în bine în fotbalul românesc.

"Ne-am fi dorit ca această bucurie să o avem de la Bucureşti, după meciul cu Finlanda. Am fi vrut să împărţim bucuria cu fanii noştri. E victoria fanilor şi a băieţilor care au jucat foarte bine tactic. Meritam această calificare, dar trebuia să o obţinem mai repede pentru a nu ţine suporterii în tensiune. Au fost momente grele şi în trecut, dar sunt mulţumit că am obţinut această calificare de care fotbalul românesc avea nevoie. Sper ca această calificare să aducă schimbări în fotbalul românesc", a spus Iordănescu, conform Mediafax.

Întrebat dacă va rămâne pe banca tehnică a naţionalei României pentru turneul final al Campionatului European, selecţionerul a răspuns: "Lăsaţi-mă să mă bucur şi eu şi jucătorii şi abia apoi vom discuta problema Iordănescu."

Reprezentativa de fotbal a României a învins, duminică, în deplasare, cu scorul de 3-0 (2-0), selecţionata Insulelor Feroe, în ultima etapă a grupelor preliminare ale Campionatului European din 2016, şi s-a calificat la turneul final care va avea loc în Franţa.

La partida din grupa F de calificare, golurile au fost marcate de Constantin Budescu, în minutele 4 şi 45+1, şi de Alexandru Maxim '82. Golurile înscrise la Torshavn sunt primele reuşite ale lui Budescu pentru prima reprezentativă.

Cele mai citite

Violență politică în Germania: un eurodeputat social-democrat a fost grav rănit de persoane necunoscute

Un eurodeputat al Partidului Social Democrat (SPD), aflat la putere în Germania, a fost grav rănit de necunoscuţi în timp ce lipea afişe electorale,...

VIDEO. Protestele studențești de susținere a Palestinei se intensifică în universități mari din întreaga lume

Mişcarea studenţească împotriva ofensivei israeliene în Fâşia Gaza continuă în întreaga lume: pornind de la campusurile americane şi fiind uneori ţintă a represiunii poliţieneşti, a...

Pastorala de Paște a patriarhului Daniel

În lucrarea Domnului Nostru Iisus Hristos, vindecarea de o boală trecătoare nu este totul şi nu este ultimul scop al venirii Lui în lume,...
Ultima oră
Pe aceeași temă