21.3 C
București
duminică, 28 aprilie 2024
AcasăSportFotbalIonuț Radu, între Serie A și Ligue 1. Ce echipe îl doresc...

Ionuț Radu, între Serie A și Ligue 1. Ce echipe îl doresc pe portarul român

Portarul român Ionuţ Radu, împrumutat în acest moment de Inter Milano la Bournemouth, se află în vizorul echipelor Udinese şi FC Metz, potrivit presei italiene.

După ce încercarea de împrumut la formaţia saudită Al-Shabab a eșuat din cauza unor probleme birocratice, Ionuț Radu ar putea fi cedat de Inter la Udinese, în Serie A, sau la FC Metz, formația pregătită de Ladislau Boloni în prima ligă franceză.

Poartarul în vârstă de 36 de ani nu a fost folosit prea mult la Bournemouth, adunând în acest sezon doar 5 apariţii în Premier League şi Cupa Ligii, clubul având opţiunea unui transfer definitiv pentru 8 milioane de euro.

Udinese este interesată de Radu, după ce portarul care a fost titular în ultimele sezoane, Marco Silvestri (32 ani), a devenit rezerva lui Maduka Okoye şi ar putea pleca.

O variantă şi mai solidă pentru Radu, care vrea să apere cât mai mult pentru a avea şanse de a se regăsi în lotul pentru EURO 2024, este revenirea în Franţa, unde a apărat tricoul echipei AJ Auxerre în sezonul trecut. Radu este dorit de fostul internaţional român Ladislau Boloni, antrenorul lui FC Metz, echipă care luptă pentru evitarea retrogradării (locul 15 din 18 echipe).

Urmărește România Liberă pe  XFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Ciolacu și ceilalți lideri PSD au lansat-o pe Firea spre Primăria Capitalei. Administrația nu trebuie să aibă culoare politică, susține premierul Ciolacu

Senatoarea Gabriela Firea, șefa filialei PSD București, s-a înscris oficial în cursa pentru funcția de primar general al Capitalei, avându-i alături la acest eveniment...

Mesaje de Florii 2024 // Cele mai frumoase urări pe care le puteți face sărbătoriților

Mesaje de Florii 2024// Duminica Floriilor este celebrată cu o săptămână înainte de Paște, adică pe 28 aprilie, și este un prilej de sărbătoare...

Numărul pensiilor speciale, în creștere în luna aprilie

Numărul beneficiarilor de pensii de serviciu a fost, în aprilie 2024, de 11.471 persoane, în creştere cu 184 de persoane comparativ cu luna anterioară,...
Ultima oră
Pe aceeași temă