19.7 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSportFotbalInter Milano a câștigat Cupa Italiei

Inter Milano a câștigat Cupa Italiei

Inter Milano a câştigat Cupa Italiei pentru al doilea an la rând, după ce a învins-o pe Fiorentina cu scorul de 2-1, în finala disputată pe Stadio Olimpico din Roma.

Finalista Ligii Campionilor s-a impus grație dublei reușite de atacantul argentinian Lautaro Martinez, care a marcat în minutele 29 şi 37, în timp ce pentru echipa viola a punctat tot un argentinian, Nicolas Gonzalez, în minutul 3.

Lautaro Martinez a ajuns astfel la 101 goluri marcate pentru clubul nerazzurro din 2018.

Inter a obţinut al doilea său trofeu în acest sezon, după Supercupa Italiei, având şansa de a realiza tripla, pe 10 iunie, în finala Champions League de la Istanbul, contra englezilor de la Manchester City.

Este a noua sa Cupă a Italiei cucerită de Inter. Fiorentina mai are o şansă de a obţine un trofeu în acest sezon, urmând să dispute finala Europa Conference League contra echipei engleze West Ham United, pe 7 iunie, la Praga.

Urmărește România Liberă pe  TwitterFacebook și Google News!

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri internaționale. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă