17 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSportFotbalÎncă un român sub „bagheta” lui Șumudică! Deian Sorescu a semnat cu...

Încă un român sub „bagheta” lui Șumudică! Deian Sorescu a semnat cu Gaziantep

Internaționalul român Deian Sorescu a fost împrumutat până la finalul sezonului de formația poloneză Rakow în Turcia, la Gaziantep FK, acolo unde antrenor este Marius Șumudică.

„Clubul Gaziantep a ajuns la un acord cu jucătorul echipei naţionale a României, Deian Sorescu, care a evoluat ultima dată la Rakow Czestochowa, una dintre echipele din Liga Poloneză, pentru un împrumut până la finalul sezonului”, a notat Gaziantep FK, pe site-ul oficial.

Înainte de anunţul transferului, clubul turc a postat pe Facebook o imagine din care reieşea că urma să vină un fotbalist român.

La Gaziantep FK mai sunt legitiimaţi Alexandru Maxim, Denis Drăguş şi Florin Niţă.

Dacă îi va convinge pe șefii lui Gaziantep, turcii îl pot achiziționa definitiv pentru 700.000 de euro, sumă pe care Gigi Becali nu a fost de acord să o plătească la finalul sezonului trecut, când Sorescu a jucat pentru FCSB.

După 20 de etape, echipa condusă de Marius Șumudică ocupă locul 16 în clasament, cu 21 de puncte.

Urmărește România Liberă pe XFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Conducerile școlilor, umplute de activiști de partid, din timp pentru alegeri

Cred că în acest moment a devenit clar pentru toată lumea că Ligia Deca nu este un ministru al Educației, deși ocupă această funcție,...

Fostul președinte Ion Iliescu, audiat acasă de procurori, în dosarul Mineriadei

O echipă de anchetatori de la Parchetul General a mers, vineri dimineaţa, la locuinţa lui Ion Iliescu, pentru a-l anunţa pe fostul preşedinte că...

EXCLUSIV. Directorii de școli, schimbați înainte de alegeri. STATISTICĂ

De la 1 ianuarie 2023 și până la jumătatea lunii martie a super anului electoral în curs, peste 500 de directori și directori adjuncți...
Ultima oră
Pe aceeași temă