21.6 C
București
luni, 29 aprilie 2024
AcasăSportFotbalÎncă o echipă sancționată în Premier League! Nottingham Forest a pierdut patru...

Încă o echipă sancționată în Premier League! Nottingham Forest a pierdut patru puncte

Formația engleză de primă ligă Nottingham Forest a fost penalizată cu patru puncte în clasament pentru încălcarea regulilor financiare ale Premier League.

Nottingham Forest a fost trimis în faţa unei comisii independente în ianuarie 2024, după ce clubul a declarat pierderi în ultimele trei sezoane peste suma autorizată. În urma acestei sancţiuni, Nottingham Forest a coborât pe locul 18, primul retrogradabil, în clasamentul Premier League.

O altă grupare, Everton, a fost sancţionată în noiembrie cu retragerea a 10 puncte pentru încălcarea regulilor financiare ale Premier League. La sfârşitul lui februarie, depunctarea lui Everton a fost redusă în urma unui apel, de la 10 la 6 puncte.

Nottingham Forest, care ar putea contesta această decizie, a avut o audiere pe 7 şi 8 martie.

Urmărește România Liberă pe XFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Aeroportul Internațional „Delta Dunării”- „gaura” neagră a Consiliului Județean Tulcea

Ministrul Transporturilor și Infrastructurii, Sorin Grindeanu, a inaugurat recent, cu mare tam-tam, finalizarea lucrărilor de modernizarea a Aeroportului Internațional „Delta Dunării” de la...

Fascinația Jackpot-urilor: povești reale din Las Vegas și legende din lumea filmului

În fiecare domeniu există cuvinte specializate care își fac loc în limbajul uzual și devin cunoscute pentru toată lumea. Un astfel de cuvânt este...
Ultima oră
Pe aceeași temă