15.7 C
București
vineri, 3 mai 2024
AcasăSportFotbalGALERIE FOTO. Fiica unui fost campion mondial încinge internetul

GALERIE FOTO. Fiica unui fost campion mondial încinge internetul

Modelul glamour Jade Laboeuf, fiica fostului mare fotbalist francez Frank Laboeuf, și-a lăsat cu gura căscată fanii după ce a postat o serie de imagini în care apărea purtând o ținută cvasitransparentă.

Tânăra în vârstă de 33 de ani și-a făurit propria carieră în industria modei și a modelingului la aproape două decenii după ce ilustrul ei tată și-a agățat ghetele în cui. În vârstă de 56 de ani, Frank Laboeuf s-a retras în 2007, după o scurtă perioadă petrecută la echipa americană de amatori Hollywood United.

Transferat de Chelsea în 1996 de la formația franceză Strasbourg, Laboeuf a fost coleg cu Dan Petrescu și a adunat 204 meciuri pentru „the Blues”. În cei cinci ani petrecuți pe Stamford Bridge, acesta a cucerit de două ori Cupa Angliei, precum și Cupa Ligii, Cupa Cupelor și Supercupa UEFA. Cu echipa națională a Franței a cucerit atât Cupa Mondială (1998), cât și Campionatul European (2000). După retragere, francezul a început să petreacă mult timp în fața camerei de filmat, în încercarea de a deveni actor, iar acest lucru pare să se fi răsfrânt asupra fiicei sale.

Fotografiile în care adesea apare purtând ținute sumare i-au adus brunetei peste 243.000 de urmăritori pe Instagram. Chiar dacă este căsătorită și are și un copil, Jade nu se sfiește să-și etaleze formele în ipostaze extrem de sexy.

În ultima postare, fiica lui Frank Laboeuf a pozat dezinhibat într-o ținută neagră cu dantelă, cvasitransparentă, care le-a oferit fanilor ei o „priveliște” de vis.

Însă stilul vestimentar abordat și conținutul publicat în mediul online au făcut ca ea să fie apostrofată de unele persoane. Recent, Jade a ripostat la aceste critici într-o postare în care apărea purtând o lenjerie albă. „Aceasta este pentru cei care se întreabă de ce, uneori, mă arăt în lenjerie / chiloți / lenjerie intimă și mă critică pentru asta… este pur și simplu pentru că vreau, îmi permit, mă simt bine în corpul meu și, mai presus de toate, de ce nu? Unde este răul?”, a scris Jade. Aceasta a continuat: „Dacă asta te deranjează, păcat. Te invit să te dezabonezi dacă nu te inspiră. Este o nebunie această problemă cu senzualitatea în Franța. Suntem cunoscuți în întreaga lume ca o țară de oameni libertini, când, în realitate, suntem o țară a oamenilor cu prejudecăți”.

„Îl punem pe celălalt la pământ pentru a ne simți mai bine în legătură cu nesiguranțele lor. (…) Din fericire, mai sunt oameni pe aici cu o mentalitate minunată și binevoitoare. Pentru cei care înțeleg, vă iubesc”, a concluzionat Jade.

Urmărește România Liberă pe  XFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Dan Petrescu, despre revenirea la CFR: “Mă simt ca acasă aici, mă motivează totul”

Dan Petrescu, antrenorul legendar care se întoarce pentru al patrulea mandat la conducerea echipei de fotbal CFR Cluj, a subliniat într-o conferință de presă...

Turcia nu va relua schimburile comerciale cu Israelul

Turcia a declarat că nu va relua schimburile comerciale cu Israelul, în valoare de 7 miliarde de dolari pe an, până când nu se...

Incredibil! Alexandru Rafila a semnat, pe furiș, Strategia de Cooperare 2024-2030 a României cu OMS

Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, a semnat recent, pe ascuns, un document extrem de important, în numele României, fără să existe transparență publică, dar...
Ultima oră
Pe aceeași temă