15.5 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăSportFotbalGALERIE FOTO. Claudia Romani a primit cartonașul roșu de la Instagram

GALERIE FOTO. Claudia Romani a primit cartonașul roșu de la Instagram

Considerată cea mai sexy arbitră din lume, Claudia Romani a făcut senzație într-un mod inedit pe plajele din Miami, și asta nu datorită formelor sale perfecte, etalate într-un costum de baie minuscul, ci mai degrabă datorită șosetelor roz purtate în picioare.

Se pare că arbitrei îi place să fie în centrul atenției și să se pozeze cât mai senzual posibil, iar acest lucru i-a atras recent un cartonaș roșu din partea Instagram pentru câteva fotografii postate în lenjerie intimă. Așa că zilele trecute, bruneta a decis să riște din nou și a pus la încercare politicile rețelei de socializare cu un nou set de fotografii sexy de la plajă.

Diva în vârstă de 41 de ani, care se mândrește cu 1,3 milioane de urmăritori, locuiește în acest moment în SUA. Profitând de vremea perfectă și de plajele din Florida, Claudia s-a pozat într-un costum de baie negru minuscul, care i-a scos în evidență bronzul și formele voluptoase. Amintindu-și însă de avertismentul recent al rețelei de socializare pe care a postat pozele, italianca a decis să-și mai acopere corpul de invidiat și a optat pentru o pereche de șosete lungi roz. Bineînțeles că acest detaliu a fost imediat observant de internauți, care s-au grăbit să-și spună părerea în comentarii. „Iubesc șosetele”, a scris unul, iar alții au glumit și le-au numit „frumoase”, „sexy” și „potrivite”. Cu toate acestea, un urmăritor a scris: „Drăguțe șosetele, dar imaginea cu fundul și tălpile tale este ceea ce noi, bărbații, ne dorim cu adevărat!”

Fost fotomodel de succes, cu apariții pe copertele Playboy Italia, GQ și Cosmopolitan, Claudia Romani și-a luat licența de arbitru în 2014 și are calificarea de a conduce la centru meciuri din primele două divizii italiene, Serie A și Serie B.

Dacă în trecut s-a declarat o fană înfocată a celor de la AC Milan, se pare că gusturile Claudiei s-au schimbat, iar formația americană la care a fost transferat Lionel Messi i-a intrat la suflet. Recent, aceasta a pozat incendiar în tricoul lui Inter Miami, iar clubul patronat de David Beckham pare să fie acum alegerea numărul pentru italiancă. Inter Miami a câștigat în acest weekend Cupa Ligii, după ce a învins-o în finală pe Nashville, într-un meci decis la loviturile de departajare, după ce în timpul regulamentar de joc scorul a fost 1-1. Inter Miami a deschis scorul prin Messi, cu un șut superb la vinclu.

Urmărește România Liberă pe  TwitterFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Poliția se așteaptă la valori mari de trafic spre munte și spre mare

Centrul Infotrafic a transmis că valorile de trafic ar putea să crească în principal pe cele două drumuri naţionale cu staţiuni montane intens circulate...

Rusia – Ucraina, ziua 773: SUA anunță un ajutor militar de 6 miliarde dolari pentru Kiev. VIDEO

Ministrul american al Apărării, Lloyd Austin, a anunţat o nouă componentă de asistenţă militară pentru Ucraina în valoare de şase miliarde de dolari, într-un...

Poliția se așteaptă la valori mari de trafic spre munte și spre mare

Centrul Infotrafic a transmis că valorile de trafic ar putea să crească în principal pe cele două drumuri naţionale cu staţiuni montane intens circulate...
Ultima oră
Pe aceeași temă