14.5 C
București
luni, 13 mai 2024
AcasăSportFotbalGALERIE FOTO. Ana Maria Markovic, în noile haine ale lui Grasshopper Zurich

GALERIE FOTO. Ana Maria Markovic, în noile haine ale lui Grasshopper Zurich

Fotbalul feminin a avut parte de atenție din plin în această vară, și nu ne referim doar la Campionatul Mondial sau la rezultatele senzaționale de pe teren. La acest lucru contribuie și jucătoarele, care se întrec atât în competiții, cât și în postările de pe rețelele de socializare. Este și cazul Anei Maria Markovic, o stea în ascensiune a echipei naționale croate.

Supranumită „cea mai frumoasă fotbalistă din lume”, croata are 23 de ani și este cunoscută pentru agilitatea de pe teren și pentru capacitatea de a marca goluri incredibile. Însă tânăra care evoluează pe postul de atacant la formația elvețiană Grasshopper Zurich face valuri și în afara terenului.

Deși a lipsit mai multe luni din cauza unei accidentări suferite în primăvară, Ana Maria s-a întors și este gata să „rupă plasele” porților adverse. Într-o postare recentă, blondina a prezentat noul echipament de joc al clubului Grasshopper. Într-o ședință foto spectaculoasă desfășurată chiar pe gazon, fotbalista a pozat senzual pentru cei aproape 3 milioane de fani de pe Instagram. Aceasta a subtitrat postarea: „În sfârșit, în noul meu echipament”. Iar secțiunea de comentarii a fost imediat „inundată” de complimente, inclusiv de la colega de breaslă Eleni Rittman, care i-a lăsat multe emoticoane în formă de inimi. Un fan a scris: „Prea drăguță”. Un altul a recunoscut: „Am o nouă pasiune”, în timp ce un al treilea a întrebat: „Te-ai recuperat complet acum?”.

Cu câteva luni în urmă, Ana Maria Markovic făcea cunoscut faptul că nu se simte în largul ei când este catalogată drept „o femeie sexy”. În schimb, croata este extrem de bucuroasă atunci când este recunoscută ca fiind „cea mai frumoasă fotbalistă”.

„Îmi plac articolele în care sunt numită cea mai frumoasă fotbalistă sau una dintre cele mai frumoase pentru că mă face fericită să aud acest lucru. Dar cele în care sunt descrisă drept cea mai sexy fotbalistă… Nu-mi plac. Mai ales din cauza familiei. Cred că trebuie să ai grijă ceea ce scrii despre oameni”, spunea la acea vreme croata.

Cu toate că a fost în cârje pentru ceva timp, asta nu a împiedicat-o pe frumoasa sportivă să plece în vacanță. Ea a vizitat Lacul Como din Italia, cel mai mare festival hip hop din Europa, Openair Frauenfeld, și, mai recent, Portugalia.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Mii de americani au vizitat Ambasada României din Washington, la Ziua Porților Deschise

Peste 3.000 de persoane au vizitat Ambasada României de la Washington, în ziua de sâmbătă, 11 mai 2024, a anunțat Ambasada României. Vizitele au...

Cum îţi promovezi afacerea când eşti la început de drum

Promovarea noului tău business, mai ales dacă nu ai la dispoziție un buget care să îţi permită să angajezi o agenție de marketing, poate...

Bayer Leverkusen continuă seria invincibilității! „Farmaciștii” au ajuns la 50 de meciuri fără eșec

Bayer Leverkusen, noua campioană a Germaniei, a ajuns la 50 de meciuri consecutive fără înfrângere în toate competiţiile, după ce s-a impus cu un...
Ultima oră
Pe aceeași temă