18.8 C
București
luni, 29 aprilie 2024
AcasăSportFotbalFotbal în timp de război. Israel reia meciurile din campionatul intern

Fotbal în timp de război. Israel reia meciurile din campionatul intern

Liga Profesionistă Israeliană de Fotbal (IPFL) a decis ca prima divizie de fotbal intern să se reia din data de 25 noiembrie, iar toate meciurile să se dispute cu porțile închise.

Campionatul a fost suspendat pe 7 octombrie, după izbucnirea conflictului Israel-Hamas.

Meciurile vor avea loc cu porţile închise, conform deciziei Comandamentului Militar al Israelului. Permisiunea reluării competiţiei a fost acordată de comandament în coordonare cu IPFL, după verificarea zonelor stadioanelor în ultimele zile.

IPFL a anunţat, de asemenea, şi reluarea ligii secunde, în data de 17 noiembrie.

Urmărește România Liberă pe  XFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

ANAF a publicat Ghidul asociaţiilor, fundaţiilor şi federaţiilor

Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF) a publicat pe portalul propriu Ghidul asociaţiilor, fundaţiilor şi federaţiilor, persoane juridice de drept privat fără scop patrimonial. Conform...

Acuzații de fraudă, corupție și manipulare financiară

Dezvăluiri șocante despre impunerea candidaților și cheltuirea banilor în interiorul partidului AUR, sub conducerea lui George Simion și a lui Marius Lulea.  Începe să...
Ultima oră
Pe aceeași temă