26.5 C
București
marți, 16 iulie 2024
AcasăSportFotbalFlorin Andone a marcat primul gol pentru Eldense

Florin Andone a marcat primul gol pentru Eldense

Atacantul român Florin Andone a marcat primul său gol pentru CD Eldense, care a învins-o pe Eibar cu scorul de 2-1, luni seara, pe teren propriu, în etapa a treia din Segunda Division.

Transferat în această vară de la Las Palmas, Andone a jucat în toate cele trei partide din acest sezon pentru Eldense. Formația românului a deschis în minutul 29 prin Juanto Ortuno, care ulterior l-a servit excelent pe Andone, care l-a învins pe Luca Zidane pentru 2-0. Golul de onoare al oaspeţilor a fost reușit în minutul 89 de Ager Aketxe.

După trei etape, CD Eldense ocupă locul șapte în clasament, cu șase puncte acumulate.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri internaționale. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă