16 C
București
joi, 9 mai 2024
AcasăSportFotbalFCSB, victorioasă în derby-ul din Bănie. Roș-albaștrii continuă lupta pentru titlu

FCSB, victorioasă în derby-ul din Bănie. Roș-albaștrii continuă lupta pentru titlu

FCSB a reintrat în lupta pentru titlu după victoria obținută duminică seară pe „Ion Oblemenco”, împotriva Universității Craiova. Roș-albaștrii s-au impus cu scorul de 2-1 și sunt la trei lungimi în spatele liderului Farul.

Universitatea a dominat jocul în cea mai mare parte a timpului, dar a ratat mai multe ocazii clare, în timp ce FCSB a punctat la singurele sale oportunităţi de gol.

În minutul 45, Andrea Compagno s-a înălțat la un corner executat de Florinel Coman și, de lângă Raul Silva, a trimis mingea imparabil, cu capul, în poarta oltenilor.

Universitatea Craiova a ratat un penalty în minutul 83, prin Andrei Ivan, care a executat lamentabil lovitura de pedeapsă dictată pentru un henţ comis de Iulian Cristea.

Intrat în a doua parte a meciului, Deian Sorescu a dublat avantajul bucureștenilor în minutul 85, după o centrare a lui Alexandru Pantea.

Elvir Koljic a stabilit scorul final în prelungiri, dintr-un nou penalty acordat cu ajutorul VAR-ului la un fault comis de Christopher Dawa la Raul Silva.

După acest succes, roș-albaștrii au urcat pe locul secund în clasamentul Ligii 1, cu 40 de puncte. Lider este în continuare Farul, cu 43 de puncte.

Urmărește România Liberă pe  TwitterFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Florin Piersic, internat la un spital din Capitală. Care este starea actorului

Actorul Florin Piersic se află internat la Institutul "Matei Balş", starea sa fiind în prezent una stabilă, au declarant, pentru Agerpres, surse medicale.Actorul Florin...

Șase austrieci responsabili de o escrocherie online cu criptomonede au fost arestați

Agențiile de aplicare a legii din Austria, Cipru și Cehia au arestat șase austrieci responsabili de o escrocherie online cu criptomonede. Europol și Eurojust...
Ultima oră
Pe aceeași temă