15.7 C
București
vineri, 3 mai 2024
AcasăSportFotbalFCSB, remiză albă cu Nordsjaelland. Roș-albaștrii nu au avut niciun șut pe...

FCSB, remiză albă cu Nordsjaelland. Roș-albaștrii nu au avut niciun șut pe cadrul porții

FCSB şi FC Nordsjaelland au terminat la egalitate, scor 0-0, în prima manşă a turului al treilea preliminar din Europa Conference League.

Prima ocazie a meciului a aparținut roş-albaştrilor, care au ratat în minutul 2, prin Compagno. Oaspeţii au fost mult mai aproape de deschiderea scorului în minutul 5, când Târnovanu a salvat incredibil la lovitura de cap a lui Frese, după cornerul lui Bocha.

Vicecampioana Danemarcei a mai avut două oportunităţi notabile în prima repriză, şuturi imprecise trimise de Nuamah (27) şi Diomande (33).

În repriza secundă, danezii au rămas în zece, după ce burkinabezul Nagalo a fost eliminat pentru cumul de cartonașe galbene. Deşi în inferioritate numerică, cei de la Nordsjaelland au reuşit să îşi creeze două ocazii de gol, dar Târnovanu a prins şutul lui Villadsen (63), iar mingea expediată de Nuamah (68) din unghi a fost deviată în corner de acelaşi Târnovanu.

Olaru (71) a fost aproape să profite de o eroare a defensivei daneze, apoi Djokovic (72) a solicitat penalty, dar nu a primit nimic.

Nygren (73) a creat din nou pericol la poarta lui Târnovanu, însă şutul său din careu s-a dus peste ţintă.

Coman (76) a şutat peste poartă, în disperare de cauză, dar vizitatorii au fost mai periculoşi. Finlandezul Antman (85) a şutat, iar mingea a fost deviată periculos pentru buturile lui Târnovanu. În minutul 90+3, Nygren a executat bine o lovitură liberă de la 20 de metri, dar balonul a izbit transversala.

FCSB a avut ultima şansă de gol a meciului, dar Edjouma (90+5) a trimis cu capul peste poartă din unghi.

Returul se joacă pe 17 august, la Farum.

Dacă va trece de FC Nordsjaelland, FCSB va juca în play-off cu echipa azeră Sabah sau cu Partizan Belgrad. În prima manșă, azerii s-au impus cu scorul de 2-0.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Europa League: Leverkusen, aproape de finală. Remiză în meciul dintre Marseille și Atalanta

Noua campioană a Germaniei Bayer Leverkusen este cu un pas în finala Europa League, după ce a învins-o în deplasare pe AS Roma cu...

Mesajul premierului Marcel Ciolacu către jurnaliști, de Ziua Mondială a Libertății Presei

Premierul Marcel Ciolacu a afirmat, vineri, cu prilejul Zilei Mondiale a Libertăţii Presei, că activitatea de jurnalist, cu toate valenţele sale, are în sine...

Lionel Messi, de neoprit la 36 de ani! A fost desemnat jucătorul lunii în America

Argentinianul Lionel Messi, care în acest moment evoluează la formația Inter Miami, a fost votat cel mai bun jucător al lunii aprilie în liga...
Ultima oră
Pe aceeași temă