21 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSportFotbalFCSB, pas mare spre titlul mult visat! Roș-albaștrii au învins Sepsi și...

FCSB, pas mare spre titlul mult visat! Roș-albaștrii au învins Sepsi și au șapte puncte avans în clasament

FCSB a trecut cu 2-1 de OSK Sfântu Gheorghe în ultimul meci al primei etape de play-off și s-a distanțat la șapte puncte în ierarhia Ligii 1, profitând de eșecurile urmăritoarelor.

FCSB a început în forță meciul de pe Arena Națională și a deschis scorul în minutul 11 prin Florinel Coman, care a ajuns astfel la reușita cu numărul 15 în competiția internă și este lider solitar în clasamentul golgheterilor.

În minutul 25, același Coman a comis un fault în propriul careu asupra lui Gabriel Debeljuh, iar atacantul oaspeților a marcat de la punctul cu var.

În minutul 41, Alexandru Băluţă a marcat la capătul unei acţiuni personale, cu un şut din marginea careului, iar roș-albaștrii au intrat cu avantaj minim la vestiare.

În mitanul secund, Sepsi nu a putut să pună presiune la poarta lui Târnovanu, iar FCSB a ratat șansa de a se desprinde, la dubla ocazie a lui Olaru și Coman din minutul 73, iar meciul s-a terminat cu victoria liderului.

După acest succes, FCSB s-a desprins la șapte puncte în fruntea play-off-ului, profitând de eșecurile Rapidului și CFR-ului.

Urmărește România Liberă pe XFacebook și Google News!

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri internaționale. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă