18.7 C
București
luni, 6 mai 2024
AcasăSportFotbalEugen Neagoe încă mai speră: „Matematic avem şanse să câştigăm şi campionatul”

Eugen Neagoe încă mai speră: „Matematic avem şanse să câştigăm şi campionatul”

Antrenorul echipei de fotbal Universitatea Craiova, Eugen Neagoe, a declarat, într-o conferinţă de presă, că atât timp cât formaţia sa are şanse teoretice să câştige titlul de campioană se va lupta pentru trofeu, fără a fi interesat foarte mult de rezultatele celorlalte contracandidate din play-off.

Tehnicianul consideră că partida cu Sepsi OSK, de astăzi, este foarte importantă pentru echipa sa, care ar fi meritat să aibă mai multe puncte după jocul prestat în această ediţie de campionat.

„Chiar dacă venim după victorie frumoasă (3-1), un joc foarte bun împotriva Rapidului, ne va aştepta un joc dificil. E o deplasare complicată, ştim foarte bine echipa din Sfântu Gheorghe, o echipă cu jucătorul valoroşi, care joacă destul de agresiv acasă, dar sper eu să ne ridicăm la nivelul adversarului şi îmi doresc să practicăm un fotbal frumos, un joc bun şi să reuşim să câştigăm cele trei puncte. Este foarte important pentru noi să continuăm evoluţia bună pe care am avut-o în acest play-off. Am avut trei jocuri foarte bune în play-off. Suntem o echipă bună şi meritam să avem mai multe puncte în acest moment, cred că jocurile ne îndreptăţeau să avem mai multe puncte. Am urmărit celelalte jocuri din play-off, dar nu mi-am dorit un rezultat în mod special. Este foarte important ceea ce facem noi. Matematic avem şanse să câştigăm şi campionatul, dar suntem realişti şi vreau să tratăm foarte serios următorul joc. Nu vreau să ne gândim la ce fac adversarii, la ce se poate întâmpla. Atâta timp cât sunt şanse matematice ne dorim să câştigăm toate cele şase meciuri care au rămas de jucat. Dar vom vedea dacă vom reuşi acest lucru”, a declarat Neagoe.

El speră ca jucătorii săi să nu risipească în meciul cu Sepsi OSK efortul depus în victoria cu Rapid din etapa trecută: „Băieţii sunt conştienţi de importanţa jocului. Dacă nu vom reuşi să câştigăm la Sfântu Gheorghe e păcat de munca şi efortul pe care le-am făcut în jocul cu Rapid. Sunt convins că au înţeles mesajul meu şi că vom arăta foarte bine”.

Fost antrenor la Sepsi OSK, Neagoe se aşteaptă la o replică dură din partea echipei din Sfântu Gheorghe. „Sincer nu cred că sunt concentraţi mai mult pe meciurile de cupă, au multe zile la dispoziţie. Nu cred că îşi vor menaja jucătorii, cred că sunt şi ei focusaţi să câştige acest meci. Noi trebuie să avem o atitudine corectă şi atunci toate lucrurile vor fi în regulă. Sepsi este o echipă bună, îi cunosc pe oamenii de acolo, sunt oameni de onoare, îşi respectă adversarii, dar respectă fotbalul, pentru că toate meciurile s-au jucat doar pe teren. Sunt sigur că toate toate meciurile le vor juca cu dorinţa de a demonstra că merită să fie în play-off”, a mai spus Eugen Neagoe.

Universitatea Craiova se duelează cu Sepsi OSK, astăzi, de la ora 20:30, la Sfântu Gheorghe, într-o partidă din cadrul etapei a 5-a a play-off-ului Ligii 1.

Urmărește România Liberă pe  TwitterFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Rusia – Ucraina, ziua 782. Rusia ar pregăti acte de sabotaj în toată Europa, avertizează serviciile de informații

Rusia ar pregăti "acte de sabotaj violente" în toată Europa, avertizează serviciile de informații occidentale. "Suntem de părere că riscul unor acte de sabotaj controlate...

Ambasada britanică prezintă un ursuleț Paddington decorat cu simboluri românești, în cinstea Paștelui ortodox

Ambasada Marii Britanii la București a creat un ursuleț Paddington decorat cu simboluri românești, pentru a marca Paștele ortodox. Paddington este o jucărie de pluș...

Doi turiști din Australia și unul din SUA au fost găsiți în Mexic, împușcați în cap

Trupurile neînsuflețite a trei turiști, doi din Australia și unul din SUA, au fost găsite în Mexic, fiecare dintre ei având câte un glonț...
Ultima oră
Pe aceeași temă