21.3 C
București
duminică, 28 aprilie 2024
AcasăSportFotbal„El Pistolero” Suarez revine la naționala Uruguayului

„El Pistolero” Suarez revine la naționala Uruguayului

Atacantul Luis Suarez a fost convocat la naţionala Uruguayului pentru meciurile cu Argentina şi Bolivia, programate luna aceasta în zona sud-americană a preliminariilor Cupei Mondiale de fotbal din 2026.

În vârstă de 36 de ani, Suarez a avut evoluţii foarte bune sub culorile clubului brazilian Gremio Porto Alegre, pentru care a marcat 23 de goluri şi a oferit 16 pase decisive în acest sezon.

„El Pistolero” nu a mai jucat pentru naţionala ţării sale de la Cupa Mondială 2022 din Qatar şi părea să nu mai intre în vederile noului selecţioner Marcelo Bielsa, instalat la cârma naţionalei „celeste” în luna mai.

Bielsa şi-a „amintit”, de asemenea, de mijlocaşul echipei Tottenham Hotspur, Rodrigo Bentancur, şi de fundaşul Jose Maria Gimenez, de la Atletico Madrid, reveniţi după perioade lungi de indisponibilitate din cauza accidentărilor.

Luis Suarez se va reîntâlni joi cu argentinianul Lionel Messi, bunul său prieten, alături de care a jucat la FC Barcelona, cu ocazia meciului dintre Argentina şi Uruguay, programat la Buenos Aires.

Messi şi Suarez au mari şanse să fie din nou coechipieri, la actuala echipă a argentinianului, Inter Miami.

Urmărește România Liberă pe  XFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Așteptarea de 9 ani a luat sfârșit. FCSB e noua campioană a României la fotbal

Un singur punct mai avea nevoie FCSB, în meciul de sâmbătă seara cu Farul Constanța, pentru a se încorona noua campioană a Superligii. În...

Recent eliberat din închisoare, prins în flagrant în timp ce transporta 7 grame de heroină

La data de 26.04.2024, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Iași au decis reținerea unui individ,...

Rolls-Royce își extinde fabrica pentru a putea construi mașinile mult mai încet ca în prezent

Rolls-Royce își extinde fabrica din Chichester, Anglia, cu cinci noi clădiri, construcția fiind planificată să înceapă anul viitor, scrie CNN. De obicei, atunci când un...
Ultima oră
Pe aceeași temă