40.8 C
București
miercuri, 17 iulie 2024
AcasăSportFotbal„El Loco” Bielsa a câștigat procesul cu Lille. Ce despăgubiri va încasa...

„El Loco” Bielsa a câștigat procesul cu Lille. Ce despăgubiri va încasa antrenorul argentinian

Justiția franceză a hotărât că formația Lille OSC va trebui să-i plătească fostului său antrenor, argentinianului Marcelo Bielsa, suma de două milioane de euro.

Curtea de apel din Douai a anunţat vineri verdictul în acest litigiu, pe care Lille îl poate considera o victorie, în condiţiile în care Bielsa cerea daune totale în valoare de 19 milioane de euro, după concedierea sa de către „dogi”, în urmă cu aproape şase ani.

Sosit la Lille în vara anului 2017, când a semnat un contract pe doi ani cu clubul din Hexagon, Bielsa a fost demis câteva luni mai târziu, în urma unui conflict cu conducerea clubului.

După despărţirea de Lille, Marcelo Bielsa a antrenat echipa engleză Leeds United, între 2018 şi 2022, iar acum ocupă postul de selecţioner al Uruguayului.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri internaționale. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă