3.9 C
Bucharest
Wednesday, 6 December 2023
HomeSportFotbal„El Loco” Bielsa a câștigat procesul cu Lille. Ce despăgubiri va încasa...

„El Loco” Bielsa a câștigat procesul cu Lille. Ce despăgubiri va încasa antrenorul argentinian

Justiția franceză a hotărât că formația Lille OSC va trebui să-i plătească fostului său antrenor, argentinianului Marcelo Bielsa, suma de două milioane de euro.

Curtea de apel din Douai a anunţat vineri verdictul în acest litigiu, pe care Lille îl poate considera o victorie, în condiţiile în care Bielsa cerea daune totale în valoare de 19 milioane de euro, după concedierea sa de către „dogi”, în urmă cu aproape şase ani.

Sosit la Lille în vara anului 2017, când a semnat un contract pe doi ani cu clubul din Hexagon, Bielsa a fost demis câteva luni mai târziu, în urma unui conflict cu conducerea clubului.

După despărţirea de Lille, Marcelo Bielsa a antrenat echipa engleză Leeds United, între 2018 şi 2022, iar acum ocupă postul de selecţioner al Uruguayului.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Ce este și cum arată “lerul” – Puțină lume știe ce reprezintă și la ce era utilizat în trecut

Ce este și cum arată "lerul" - Puțină lume știe ce reprezintă și la ce era utilizat în trecut

Montarea unui acoperiș: Pașii cheie pe care trebuie să-i cunoașteți

Montarea unui acoperiș este un proces complex și esențial pentru integritatea și durabilitatea unei locuințe. Este important să înțelegeți pașii cheie ai acestui proces...

Naționala României, umilită de echipa Danemarcei cu 39-23, e în grupele principale ale Campionatului Mondial de handbal feminin

Naţionala României a fost umilită de echipa Danemarcei cu scorul de 39-23 (21-10), marţi seara, la Herning (Danemarca), în ultimul său meci din Grupa...
Ultima oră
Pe aceeași temă