26.7 C
București
sâmbătă, 20 iulie 2024
AcasăSportFotbalEchipa lui Adrian Mititelu și-a găsit antrenor! FCU Craiova va fi pregătită...

Echipa lui Adrian Mititelu și-a găsit antrenor! FCU Craiova va fi pregătită de un fost conductor de tren

După ce negocierile cu Marius Croitoru au eșuat, FCU Craiova și-a găsit antrenor, în persoana lui Giovanni Costantino, un italian în vârstă de 39 de ani care a lucrat ultima dată în liga secundă cipriotă.

Tehnicianul în vârstă de 39 de ani şi-a început cariera la o echipă de juniori a clubului finlandez FC Futura, apoi a fost secundul lui Marco Rossi la Honved şi la naţionala Ungariei, secund la Dunajska Streda, iar ca principal le-a pregătit pe MTK Budapesta, Casarano şi pe Agia Napa (Cipru), pe care o preluase în septembrie.

Prezentarea oficială a tehnicianului a avut loc astăzi, iar mai jos puteți urmări conferința de presă susținută de italian.

Potrivit presei din Italia, Giovanni Costantino a fost conductor de tren în regiunea Emilia Romagna, înainte de a ajunge antrenor. Acesta deține licența PRO din anul 2021.

FCU Craiova a schimbat antrenorul după doar câteva săptămâni de la numire, portughezul Joao Janeiro fiind concediat pe 21 iunie după ce începuse treaba pe 3 iunie. Formația lui Adrian Mititelu a început sezonul cu interimarul Florin Drăgan, dar apoi a fost pregătită de Nicolae Dică (etapele 2-7), după demiterea acestuia revenind ca interimar Drăgan. Pe 21 septembrie, Paul Răducan a fost numit antrenor principal, semnând un contract până pe 30 iunie 2024.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă