7.7 C
București
luni, 19 februarie 2024
AcasăSportFotbalDupă ce a fost „fentată” de Ancelotti, Brazilia și-a anunțat noul selecționer

După ce a fost „fentată” de Ancelotti, Brazilia și-a anunțat noul selecționer

După ce l-a destituit săptămâna trecută din funcție de Fernando Diniz, Confederaţia Braziliană de Fotbal (CBF) a anunțat numirea lui Dorival Junior în funcţia de selecţioner al echipei naţionale de fotbal.

Conform presei din Brazilia, durata contractului noului selecţioner se va întinde până la finalul Cupei Mondiale 2026, care va avea loc în Statele Unite, Canada şi Mexic.

Numirea oficială a lui Dorival Junior în postul rămas vacant în urma demiterii lui Fernando Diniz, săptămâna trecută, era aşteaptă după ce Sao Paulo a anunţat plecarea antrenorului său pentru a prelua cârma Selecao.

Carlo Ancelotti a fost prima opţiune a CBF pentru a-l înlocui pe Diniz, însă antrenorul italian şi-a prelungit contractul cu Real Madrid până în 2025.

Urmărește România Liberă pe XFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite
00:00:59

VIDEO. Palestinienii cer la CIJ încetarea ocupației israeliene

Ministrul palestinian de externe Riyad al-Maliki a cerut încetarea imediată a ocupației israeliene a teritoriilor palestiniene la începutul audierilor privind legalitatea acesteia la instanța...

Pe fondul crizei forței de muncă din țară, ministrul Justiției vrea să angajeze deținuți

Autoritățile caută soluții pentru impulsionarea pieței muncii, în condițiile în care România se confruntă cu o criză tot mai accentuată în acest domeniu. O variantă...

Specializările Pizzarotti în România: întârzierea masivă a lucrărilor

Publicația PUTEREA a reușit să vorbească cu mai mulți antreprenori români care sunt pățiți în relația cu italienii de la Pizzarotti, beneficiarii mai...
Ultima oră
Pe aceeași temă