0.5 C
București
sâmbătă, 4 decembrie 2021
AcasăSportFotbalDrăgușin, prima partidă pentru Sampdoria

Drăgușin, prima partidă pentru Sampdoria

Radu Drăguşin a bifat prima sa partidă pentru Sampdoria, care a învins-o cu 2-1 acasă pe Spezia, în etapa a 9-a a Serie A.

Fundaşul împrumutat de Juventus la formația genoveză a jucat din minutul 20, când a fost introdus în locul lui Valerio Verre, accidentat.

Doria a deschis scorul prin autogolul lui Emmanuel Gyasi din minutul 15 şi a punctat din nou prin Antonio Candreva (36).

Golul oaspeţilor a fost reuşit de Daniele Verde în minutul 90+5, printr-un șut spectaculor din afara careului, care a propulsat balonul în vinclul de la colțul scurt al porții gazdelor.

Drăguşin (19 ani) a fost convocat pentru meciurile din luna noiembrie ale naţionalei Under-21 a României.

Laurențiu Mușoiu
Laurențiu-Mihail Mușoiu scrie în presa centrală din anul 2008. Este, de asemenea, profesor pentru învățământul primar și preșcolar, a absolvit FJSC și deține un master în Științele Comunicării.
Cele mai citite

Bărbat înarmat cu pistol încărcat, într-un avion ce a zburat către SUA

Un bărbat călătorit cu avionul din Barbados la Miami, statul Florida, cu un pistol încărcat în buzunar, a potrivit presei de peste ocean. Pasagerul a...

Hunor i-a cerut amabasadorului Germaniei să sprijine aderarea României la Schengen

Vicepremierul Kelemen Hunor spune că i-a solicitat ambasadorului Germaniei la Bucureşti să sprijine aderarea României la Schengen şi încetarea Mecanismului de Cooperare şi Verificare...

Bilanț COVID, 4 decembrie: Numărul infectărilor și cel al deceselor au scăzut

Bilanț COVID, 4 decembrie: 1.490 de cazuri noi de infectare cu Sars COV 2 au fost înregistrate în ultimele 24 de ore şi au...
Ultima oră
Pe aceeași temă