27.6 C
București
marți, 7 mai 2024
AcasăSportFotbalDerby-ul Olandei, suspendat din cauza incidentelor provocate de fani. Feyenoord conducea cu...

Derby-ul Olandei, suspendat din cauza incidentelor provocate de fani. Feyenoord conducea cu 3-0

Derby-ul Olandei dintre Ajax Amsterdam şi Feyenoord, de pe Johan Cruyff Arena, a fost suspendat după 55 de minute de joc, la scorul de 3-0 în favoarea formaţiei din Rotterdam.

Arbitrul a decis să oprească definitiv meciul, după două întreruperi din cauza lansării de fumigene din tribunele stadionului din Amsterdam.

Până la suspendarea sa, partida a fost dominată cu autoritate de Feyenoord, care a marcat de trei ori pe parcursul primei reprize, prin mexicanul Santiago Gimenez (9, 18) şi brazilianul Igor Paixao (37).

După cea de-a treia reuşită a oaspeţilor, nemulţumirea suporterilor lui Ajax a crescut, iar incidentele s-au intensificat în tribune, meciul fiind suspendat la zece minute de la debutul reprizei secunde.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Jaqueline Cristian a fost învinsă de franţuzoaica de origine rusă Varvara Gracheva

Jucătoarea română de tenis Jaqueline Cristian a suferit o înfrângere în runda finală a calificărilor pentru tabloul principal de simplu al turneului WTA 1.000...

Despre iubirea creștină

Despre om se vorbește azi mai mult fragmentar – ca ființă capabilă să muncească, cerebrală, ca una care are idealuri și întreprinde, una  care...

Serviciul de închirieri mașini: Fii șoferul mașinii visurilor tale!

Ai în plan să pleci într-o vacanță împreună cu cei dragi, însă achiziția unei mașini nu se află pe lista ta de priorități momentan?...
Ultima oră
Pe aceeași temă