18.8 C
București
luni, 29 aprilie 2024
AcasăSportFotbalDennis Man face senzație în Italia. A fost inclus în echipa etapei...

Dennis Man face senzație în Italia. A fost inclus în echipa etapei din Serie B

Internaționalul român Dennis Man a fost inclus în echipa etapei a 11-a din Serie B, după ce a reușit o dublă în meciul câştigat de Parma, cu 3-1, în deplasarea de la Ascoli.

„Două goluri aproape trase la indigo pentru internaţionalul român, care atunci când pleacă din dreapta şi pătrunde în centru este de neoprit pentru apărarea lui Ascoli. Man… of the match, SuperMan, alegeţi jocul de cuvinte pe care îl vreţi: pur şi simplu decisiv”, scrie TuttoMercatoWeb despre fotbalistul Parmei.

Echipa ideală a etapei a 11-a din Serie B, în viziunea acestui site, este următoarea: Semper (Como) -Vicari (Bari), Zaro (Modena), Ravanelli (Cremonese), Casiraghi (Sudtirol) – Portanova (Reggiana), Crociata (Lecco), Palumbo (Modena) – Diaw (Bari), Johnsen (Venezia), Man (Parma).

Man a fost schimbat în minutul 62 al meciului de sâmbătă, în care Valentin Mihăilă a intrat la Parma în minutul 84.

Dennis Man are 5 goluri marcate în 8 partide în acest sezon de Serie B. Echipa sa este pe prima poziţie a clasamentului, cu 26 de puncte, la cinci puncte de următoarele clasate, Venezia şi Catanzaro.

Urmărește România Liberă pe  XFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Ministerul cercetării și digitalizării a publicat Ghidul solicitantului pentru Investiția 11 

Ministerul Cercetării, Inovării și Digitalizării (MCID) a publicat Ghidul solicitantului pentru Investiția 11 din Componenta 7 – Transformare Digitală a Planului Național de Redresare...

Sfânta Lumină va fi adusă, sâmbătă seara, de la Ierusalim

Sfânta Lumină va fi adusă de la Ierusalim, sâmbătă seara, de Superiorul Aşezămintelor Patriarhiei Române la Locurile Sfinte, părintele arhimandrit Teofil Anăstăsoaie, şi va...
Ultima oră
Pe aceeași temă