13.5 C
București
joi, 19 septembrie 2024
AcasăSportFotbalDebut de vis pentru Messi. A marcat golul victoriei pentru Inter Miami....

Debut de vis pentru Messi. A marcat golul victoriei pentru Inter Miami. VIDEO

Debutul lui Messi la Inter Miami a fost așteptat de o lume întreagă! Și da, s-a ridicat la înălțimea așteptărilor, reușind să înscrie golul victoriei pentru echipa patronată de David Beckham.

Lionel Messi, campionul cu Argentina în Qatare și de șapte ori câștigător al Balonului de Aur, a intrat în teren și a reușit să marcheze din lovitură liberă, în repriza a doua, când Inter Miami a învins-o pe Cruz Azul cu 2-1 în deschiderea Cupei Ligii.

Intrat în minutul 54, campionul mondial argentinian a oferit noii sale echipe un prim succes în această competiție inedită care opune cluburi din liga nord-americană (MLS) și cea mexicană. Messi a transformat lovitura liberă obținută tot de el în preajma careului advers, notează Agerpres.

Robert Taylor a deschis scorul pentru Inter Miami în minutul 44. Uriel Antuna a egalat în minutul 65.

Spaniolul Sergio Busquets a fost introdus de antrenorul lui Inter Miami în minutul 54, odată cu Messi.

„Ştiam că trebuie să marchez, era ultima fază a meciului. Voiam să marchez ca să nu ajungem la lovituri de departajare. Pentru noi era foarte important să obţinem această victorie, este un turneu nou, asta ne va da încredere pentru viitor”, a declarat fotbalistul la finalul partidei.

Leagues Cup, un turneu anual între MLS și Liga MX, a fost extins în acest an pentru a include toate echipele din fiecare ligă.

Euforia legată de sosirea lui Messi în sudul Floridei a atins cote maxime, deoarece restaurantele oferă opțiuni de mâncare și băutură care îi poartă numele, în timp ce în tot Miami au apărut picturi murale cu chipul său.

Messi a sosit în America, asta chiar dacă toată lumea se aștepta ca acesta să meargă în Arabia Saudită. Cu toate acestea, starul argentinian a ales MLS.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Liban: Noi explozii după ce au fost detonate și stațiile radio ale Hezbollah

Noi explozii au fost semnalate miercuri în Liban, în urma detonării unor dispozitive de emisie-recepţie folosite de gruparea Hezbollah, la o zi după ce...

Germania a suspendat exporturile de armament către Israel

O sursă apropiată ministerului a citat un oficial guvernamental de rang înalt care a declarat că a oprit activitatea de aprobare a licențelor de...

Ciucă nu-l vrea premier pe Ciolacu dacă va câștiga alegerile prezidențiale

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat, miercuri, că, dacă va câştiga alegerile prezidenţiale, nu l-ar pune premier pe Marcel Ciolacu, arătând că acesta susţine...
Ultima oră
Pe aceeași temă