21.2 C
București
vineri, 21 iunie 2024
AcasăSportFotbalDe mâine se pun în vânzare biletele pentru EURO 2024. Cât costă...

De mâine se pun în vânzare biletele pentru EURO 2024. Cât costă cel mai ieftin tichet

Un prim lot de 1,2 milioane de bilete pentru turneul final al EURO 2024, găzduit de Germania între 12 iunie şi 14 iulie, va fi pus în vânzare începând de marți.

Preţurile biletelor variază de la 30 de euro, cât este categoria cea mai ieftină, până la 2.000 de euro, pentru tichetele premium. Fiecare iubitor al fotbalului poate rezerva maximum patru bilete până la data de 26 octombrie, iar apoi va urma o loterie pentru atribuirea lor, având în vedere că este de aşteptat ca oferta să fie depăşită de cerere.

O altă fază a vânzării biletelor va debuta pe 2 decembrie, după tragerea la sorţi a grupelor, care va avea loc la Hamburg. Până acum sunt cunoscute doar datele a trei meciuri şi gazdele lor, pentru Germania, echipa gazdă.

În total, 2,2 milioane de bilete sunt disponibile pentru EURO 2024, turneu care va avea loc în 10 oraşe din Germania, cu 24 de echipe şi 51 de meciuri.

Biletele pot fi cumpărate doar prin intermediul portalului UEFA şi toate vor fi digitale, ca la Cupa Mondială din Qatar.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Aderarea totală a României și Bulgariei în Schengen, prioritate la nivel declarativ, dar absentă din planul Ungariei     

Ungaria, care preia președinția Consiliului UE la 1 iulie, a promis că va lucra pentru intrarea Bulgariei și României în Schengen, aceasta fiind una...

De când are actori precum Seagal pe lângă el, Putin a învățat să joace și în scenete proaste precum cele regizate de Kim Jong...

Ilustrație: Marian Avramescu Președintele Federației Ruse, Vladimir Vladimirovici Putin, a învățat multe din experiența actorilor de renume, care au fugit în statul său pentru...

EURO 2024: Spania a rezolvat calificarea în optimi după ce a învins Italia cu 1-0

Selecţionata Spaniei s-a calificat în optimile de finală ale Campionatului European de fotbal - EURO 2024, găzduit de Germania, după ce a învins Italia,...
Ultima oră
Pe aceeași temă