15.2 C
București
sâmbătă, 21 septembrie 2024
AcasăSportFotbalDe mâine se pun în vânzare biletele pentru EURO 2024. Cât costă...

De mâine se pun în vânzare biletele pentru EURO 2024. Cât costă cel mai ieftin tichet

Un prim lot de 1,2 milioane de bilete pentru turneul final al EURO 2024, găzduit de Germania între 12 iunie şi 14 iulie, va fi pus în vânzare începând de marți.

Preţurile biletelor variază de la 30 de euro, cât este categoria cea mai ieftină, până la 2.000 de euro, pentru tichetele premium. Fiecare iubitor al fotbalului poate rezerva maximum patru bilete până la data de 26 octombrie, iar apoi va urma o loterie pentru atribuirea lor, având în vedere că este de aşteptat ca oferta să fie depăşită de cerere.

O altă fază a vânzării biletelor va debuta pe 2 decembrie, după tragerea la sorţi a grupelor, care va avea loc la Hamburg. Până acum sunt cunoscute doar datele a trei meciuri şi gazdele lor, pentru Germania, echipa gazdă.

În total, 2,2 milioane de bilete sunt disponibile pentru EURO 2024, turneu care va avea loc în 10 oraşe din Germania, cu 24 de echipe şi 51 de meciuri.

Biletele pot fi cumpărate doar prin intermediul portalului UEFA şi toate vor fi digitale, ca la Cupa Mondială din Qatar.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Redactia
Redactiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri internaționale. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă