18.6 C
București
joi, 2 mai 2024
AcasăSportFotbalCSA Steaua, interzisă în Ghencea! Decizia Tribunalului de la Lausanne

CSA Steaua, interzisă în Ghencea! Decizia Tribunalului de la Lausanne

Partida dintre CSA Steaua Bucureşti și Metaloglobus nu se va disputa în Ghencea, după ce clubul Armatei a pierdut la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne contestaţia privind sancțiunea Comisiei de Disciplină a FRF, în urma incidentelor de la partida cu Dinamo, din sezonul trecut al Ligii a 2-a.

„TAS a confirmat deciziile comisiilor FRF în cazul sancţionării CSA Steaua. Tribunalul Arbitral al Sportului a emis luni, 7 august, decizia privind sancţionarea CSA Steaua de către Comisia de Disciplină şi Etică a FRF. Prin hotărârea din 7 august 2023, TAS a respins apelul CSA Steaua şi a confirmat deciziile comisiilor jurisdicţionale ale FRF”, se arată într-un comunicat al Federaţiei Române de Fotbal.

În urma incidentelor de la partida Dinamo – CSA Steaua din sezonul 2022-2023 al Ligii a 2-a, clubul oaspete a fost sancţionat de către Comisia de Disciplină şi Etică a FRF cu 83.750 lei şi interzicerea organizării jocurilor pe propriul stadion pentru patru meciuri. Decizia a fost menţinută şi de către Comisia de Recurs a FRF.

Pentru Dinamo, decizia prevedea interzicea organizării a două partide pe teren propriu şi o penalitate sportivă de 15.000 de lei.

Înaintea şi pe durata partidei dintre Dinamo și CSA Steaua, de pe Arena Națională, au avut loc incidente între suporterii celor două echipe, care au folosit şi materiale pirotehnice.

Partida dintre CSA Steaua și Metaloglobus este programată pentru marți, 15 august, de la ora 18:00.

Urmărește România Liberă pe  TwitterFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

nasturii cămășii au sărit și i s-a văzut tricoul cu “Votați Piedone!”

Ilustrație: Marian Avramescu Premierul românilor autentici, Marcel Ciolacu, nu a putut să nu respecte tradiția autohtonă de 1 Mai Muncitoresc și a savurat mici...

Tarife pe litoral de 1 Mai. A înlemnit când i-a venit nota de plată pentru 4 sucuri și mâncare

Turiștii plecați pe litoralul românesc în aceste zile de vacanță au parte de surprize neplăcute, mai ales când le vine nota de plată. Mulți...

Rezervele valutare ale BNR, în scădere

Rezervele valutare la Banca Naţională a României (BNR) totalizau 62,511 miliarde de euro la data de 30 aprilie 2024, în scădere cu 2,7% comparativ...
Ultima oră
Pe aceeași temă