21.6 C
București
luni, 29 aprilie 2024
AcasăSportFotbalComisia de recurs a FRF nu le-a iertat pe Dinamo și UTA!...

Comisia de recurs a FRF nu le-a iertat pe Dinamo și UTA! Apelul celor două cluburi a fost respins

Comisia de recurs a Federaţiei Române de Fotbal a respins, în şedinţa de marţi, apelurile formulate de cluburile Dinamo Bucureşti şi UTA Arad, de reducere a sancţiunilor dictate de Comisia de disciplină în urma violenţelor de la meciul direct de pe stadionul Arcul de Triumf.

Atât Dinamo, cât şi UTA Arad vor avea posibilitatea să atace decizia la Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS).

„Întrunită marţi, 9 aprilie 2024, Comisia de Recurs din cadrul FRF a luat următoarele hotărâri:
AFC UTA Arad vs. CDE a LPF – Sancţiune disciplinară – Respinge recursul ca nefondat. Definitivă şi executorie pe plan intern. Hotărârea poate fi atacată la TAS, în termen de 21 zile de la comunicare. Pronunţată azi, 09.04.2024, în şedinţă nepublică, la sediul LPF.
SC Dinamo 1948 SA vs. CDE a LPF – Sancţiune disciplinară – Respinge recursul ca nefondat. Definitivă şi executorie pe plan intern. Hotărârea poate fi atacată la TAS, în termen de 21 zile de la comunicare. Pronunţată azi, 09.04.2024, în şedinţă nepublică, la sediul LPF”, se arată în decizia comisiei, publicată pe site-ul oficial al Ligii Profesioniste de Fotbal.

Cluburile Dinamo Bucureşti şi UTA Arad au fost sancţionate drastic, la 27 martie, de Comisia de Disciplină a Federaţiei Române de Fotbal să dispute fiecare patru meciuri fără spectatori, în urma incidentelor de la meciul direct din etapa a 30-a a Ligii 1. Totodată, cele două cluburi au fost amendate cu câte 100.000 de lei.

Urmărește România Liberă pe  XFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Nu se mai găsesc saci în sectorul 1! Armand și Tudorache își fac mâna pentru alegeri

Ilustrație: Marian Avramescu Un fenomen extrem de rar pe raza sectorului 1 din Capitală, de aproximativ trei ani și jumătate, a început să fie...

Guvernul acordă noi ajutoare umanitare pentru populația civilă din Fâșia Gaza

România continuă acordarea de asistență umanitară populației civile din Fâșia Gaza. În cursul dimineții a fost trimis un nou transport cu produse alimentare și...

Nicușor, dormi liniștit! De Firea se ocupă Ciolacu

Ilustrație: Marian Avramescu Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, care visează la un nou mandat de edil-șef, poate să mai ia o pauză de...
Ultima oră
Pe aceeași temă