12.9 C
București
duminică, 25 februarie 2024
AcasăSportFotbalChelsea, echipa cu cele mai multe „galbene” din Premier League. Reacția lui...

Chelsea, echipa cu cele mai multe „galbene” din Premier League. Reacția lui Mauricio Pochettino

Deşi Chelsea este formaţia cu cele mai multe cartonaşe galbene primite până acum în acest sezon în Premier League, antrenorul Mauricio Pochettino spune că nu vede „lipsă de disciplină” la echipa sa.

Chelsea a primit nu mai puţin de cinci cartonaşe galbene doar în ultimul meci, cu Wolverhampton, duminică, meci pierdut cu 2-1 pe Molineaux Stadium.

„Nu cred că este vorba despre lipsă de disciplină. Jucătorii mei sunt conştienţi că evoluează pentru o echipă mare, aşa cum e Chelsea, există o mare presiune asupra lor, vor să dea tot ce au mai bun, să se autodepăşească, iar de aici apar şi unele probleme. Dar nu e lipsă de disciplină, poate mai degrabă o lipsă de experienţă”, a spus tehnicianul.

Cole Palmer, Conor Gallagher, Malo Gusto, Raheem Sterling şi portarul Marcus Bettinelli au primit cartonaşe galbene în meciul cu Wolverhampton, iar Palmer va lipsi de la meciul cu Crystal Palace de miercuri seara, din etapa a 19-a.

Chelsea este momentan pe locul 10 în clasament, cu 22 de puncte, la 17 puncte de podium. 

Urmărește România Liberă pe  XFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

După Transnistria, alt pericol în Republica Moldova: Autonomia Găgăuză, cu 98% la sută din locuitori pro-Rusia

În contextul în care pe 28 februarie autoritățile de la Tiraspol ar urma să ceară anexarea Transnistriei la Rusia, este posibil ca Putin...
Ultima oră
Pe aceeași temă