18.8 C
București
luni, 29 aprilie 2024
AcasăSportFotbalChelsea, echipa cu cele mai multe „galbene” din Premier League. Reacția lui...

Chelsea, echipa cu cele mai multe „galbene” din Premier League. Reacția lui Mauricio Pochettino

Deşi Chelsea este formaţia cu cele mai multe cartonaşe galbene primite până acum în acest sezon în Premier League, antrenorul Mauricio Pochettino spune că nu vede „lipsă de disciplină” la echipa sa.

Chelsea a primit nu mai puţin de cinci cartonaşe galbene doar în ultimul meci, cu Wolverhampton, duminică, meci pierdut cu 2-1 pe Molineaux Stadium.

„Nu cred că este vorba despre lipsă de disciplină. Jucătorii mei sunt conştienţi că evoluează pentru o echipă mare, aşa cum e Chelsea, există o mare presiune asupra lor, vor să dea tot ce au mai bun, să se autodepăşească, iar de aici apar şi unele probleme. Dar nu e lipsă de disciplină, poate mai degrabă o lipsă de experienţă”, a spus tehnicianul.

Cole Palmer, Conor Gallagher, Malo Gusto, Raheem Sterling şi portarul Marcus Bettinelli au primit cartonaşe galbene în meciul cu Wolverhampton, iar Palmer va lipsi de la meciul cu Crystal Palace de miercuri seara, din etapa a 19-a.

Chelsea este momentan pe locul 10 în clasament, cu 22 de puncte, la 17 puncte de podium. 

Urmărește România Liberă pe  XFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Sfaturi și Recomandări pentru Părinți

În fiecare an, cercetările în domeniul nutriției infantile aduc noi descoperiri și înțelegeri, contribuind la îmbunătățirea alimentației pentru bebeluși și copii mici. O...

Lungul lanț de C(i)olaci al rușinii

Ilustrație: Marian Avramescu Președintele Partidului Social Democrat (PSD), premierul Marcel Ciolacu, s-a simțit jignit când a fost numit moldovean, domnia-sa fiind buzoian. La rândul lor,...

Premierul spaniol Pedro Sanchez nu demisionează

Premierul spaniol Pedro Sanchez a anunțat că nu demisionează din funcția de premier. Anunțul vine după o pauză de câteva zile. Prim-ministrul spaniol Pedro...
Ultima oră
Pe aceeași temă