21 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSportFotbalChelsea, echipa cu cele mai multe „galbene” din Premier League. Reacția lui...

Chelsea, echipa cu cele mai multe „galbene” din Premier League. Reacția lui Mauricio Pochettino

Deşi Chelsea este formaţia cu cele mai multe cartonaşe galbene primite până acum în acest sezon în Premier League, antrenorul Mauricio Pochettino spune că nu vede „lipsă de disciplină” la echipa sa.

Chelsea a primit nu mai puţin de cinci cartonaşe galbene doar în ultimul meci, cu Wolverhampton, duminică, meci pierdut cu 2-1 pe Molineaux Stadium.

„Nu cred că este vorba despre lipsă de disciplină. Jucătorii mei sunt conştienţi că evoluează pentru o echipă mare, aşa cum e Chelsea, există o mare presiune asupra lor, vor să dea tot ce au mai bun, să se autodepăşească, iar de aici apar şi unele probleme. Dar nu e lipsă de disciplină, poate mai degrabă o lipsă de experienţă”, a spus tehnicianul.

Cole Palmer, Conor Gallagher, Malo Gusto, Raheem Sterling şi portarul Marcus Bettinelli au primit cartonaşe galbene în meciul cu Wolverhampton, iar Palmer va lipsi de la meciul cu Crystal Palace de miercuri seara, din etapa a 19-a.

Chelsea este momentan pe locul 10 în clasament, cu 22 de puncte, la 17 puncte de podium. 

Urmărește România Liberă pe  XFacebook și Google News!

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri internaționale. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă