18.8 C
București
luni, 29 aprilie 2024
AcasăSportFotbalCFR Cluj, „deraiată” de torpila lui Neguț. Ardelenii au ratat șansa de...

CFR Cluj, „deraiată” de torpila lui Neguț. Ardelenii au ratat șansa de a trece pe primul loc

CFR Cluj a ratat șansa de a încheia turul sezonului regular pe primul loc, după ce a fost învinsă cu scorul de 1-0 de FC Hermannstadt, la Sibiu.

Prima ocazie a meciului a aparținut CFR-ului, în minutul 13, când Otele a intrat în careu și a șutat la colțul lung, dar Căbuz a respins balonul în corner. Cinci minute mai târziu, Jipa a șutat puternic de la marginea careului, dar Sava a avut o intervenție excelentă și a reușit să respingă. În minutul 31, după ce Krasniqi a executat o lovitură de la colțul terenului, Ajeti a trimis cu capul, dar portarul gazdelor a reținut. În minutul 41, același Krasniqi a șutat la colțul lung, dar balonul a trecut puțin pe lângă poartă.

Singurul gol al partidei a fost marcat în minutul 62. Cristian Neguț a primit balonul la 20 de metri și a trimis o „torpilă” la vinclu, care l-a lăsat fără replică pe Sava. Fostul jucător al CFR-ului putea face „dubla” cinci minute mai târziu, dar reușita sa a fost anulată de arbitru.

În minutul 87, Konoplyanka a centrat în careu pentru Juricic, acesta din urmă a șutat, dar balonul a trecut pe deasupra porții lui Căbuz, iar partida s-a încheiat cu victoria gazdelor, scor 1-0.

La final, Marius Măldărășanu a declarat că golul secund nu ar fi trebuit anulat și a asigurat jucătorii și fanii că nu se gândește la o plecare de pe banca sibienilor. „Mă bucur că am câștigat și am urcat pe locul patru. La ședința tehnică nu am mai discutat cu băieții despre o motivare. (…) Nu cred că s-a anulat corect golul al doilea. A fost un paravan. (…) Mă simt bine la Sibiu, îmi fac meseria și sunt lăsat să îmi fac meseria. Pentru mine asta e cel mai important lucru. Sunt aici, am o treabă de făcut cu băieții. Chiar nu m-am gândit să plec, mă simt bine și aș vrea să fac o performanță frumoasă aici”, a declarat tehnicianul lui FC Hermannstadt.

După acest rezultat, CFR încheie turul sezonului regular pe locul secund, cu 30 de puncte, cu unul mai puțin decât liderul FCSB.

Urmărește România Liberă pe  TwitterFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Comisia Europeană a aprobat ajutorul de 95,3 milioane euro acordat de România companiei aeriene TAROM

Comisia Europeană a aprobat, luni, planurile României de a acorda transportatorului aerian naţional deţinut de stat, TAROM, un ajutor de restructurare în valoare de...

Aeroportul Internațional „Delta Dunării”- „gaura” neagră a Consiliului Județean Tulcea

Ministrul Transporturilor și Infrastructurii, Sorin Grindeanu, a inaugurat recent, cu mare tam-tam, finalizarea lucrărilor de modernizarea a Aeroportului Internațional „Delta Dunării” de la...

Premierul spaniol Pedro Sanchez nu demisionează

Premierul spaniol Pedro Sanchez a anunțat că nu demisionează din funcția de premier. Anunțul vine după o pauză de câteva zile. Prim-ministrul spaniol Pedro...
Ultima oră
Pe aceeași temă