32.9 C
București
marți, 25 iunie 2024
AcasăSportFotbalBrilianții Ucrainei l-au dat afară din vestiar pe antrenorul Serghei Rebrov

Brilianții Ucrainei l-au dat afară din vestiar pe antrenorul Serghei Rebrov

Selecționerul Serghei Rebrov (50 de ani) a fost dat afară de jucătorii care pretind să fie lideri la nivelul lotului, iar apoi a avut loc o discuție foarte aprinsă între fotbaliști, după cum a informat presa din Germania.

Se pare că portarul Realului Madrid, Lunin și Zinchenko au fost capii răutăților. Ei au vrut să țină ședința de evaluare fără selecționer.

Tricolorii conduși de pe bancă de Anghel Iordănescu a învins naționala Ucrainei, luni 17 iunie, pe Allianz Arena, în fața a 30.000 de fani români,  cu scorul de 3-0, prin golurile înscrise deNicolae Stanciu, Răzvan Marin și Denis Drăguș. Portarul Naționalei României, Florin Niță, a avut doar două șuturi de apărat, trase de adversari pe spațiul porții.

Urmărește România Liberă pe XFacebook și Google News!

Marius Ghilezan
Marius Ghilezan
Marius Ghilezan scrie la “România liberă” din anul 1991. Este reporterul care i-a deconspirat pe celebrul Căpitan Soare, pe Omul Negru de la Rahova, pe Aurel Moiș, “călăul din Christian Tell,” fost torționar comunist, care a trimis șapte țărani din Apateu la moarte, pentru că au refuzat să intre în colectiv. A publicat celebrele stenograme ale întâlnirii lui Mihail Gorbaciov cu Nicolae Ceaușescu. A fost primul jurnalist român post-decembrist care a stat de vorbă cu președintele SUA. Este autorul a nouă cărți.
Cele mai citite

Importanța Ecografiei și Mamografiei pentru sănătatea sânilor

Cancerul de sân este cel mai frecvent tip de cancer la femeile din America, iar rata de supraviețuire este de obicei de 5...

Creșterea Datoriei Guvernamentale în Martie 2024: 845,098 Miliarde de Lei

București, 25 iunie 2024 – Datoria guvernamentală a României a atins valoarea de 845,098 miliarde de lei în luna martie 2024, conform datelor publicate...
Ultima oră
Pe aceeași temă