10 C
București
duminică, 5 mai 2024
AcasăSportFotbalBrigadă românescă, delegată în sferturile de finală ale UEFA Women’s Champions League

Brigadă românescă, delegată în sferturile de finală ale UEFA Women’s Champions League

O brigadă condusă de Alina Peșu, din care mai fac parte alți trei arbitri români, va oficia meciul dintre Brann (Norvegia) și Barcelona (Spania), prima manșă din sferturile de finală ale UEFA Women’s Champions League.

Alături de Alina Peșu, Daniela Constantinescu va fi arbitru asistent, iar Ovidiu Hațegan și Horațiu Feșnic vor fi oficialii din camera VAR. Brigada va fi completată de arbitrul asistent Georgia Komisopoulou (Grecia) și Eleni Antoniou (Grecia), ca al patrulea oficial.

Partida se va juca miercuri, 20 martie, de la ora 22:00 pe stadionul Åsane Arena din Bergen (Norvegia), în timp ce returul din Spania este programat pe 28 martie.

Gruparea norvegiană se află la prima calificare în sferturile de finală ale UEFA Women’s Champions League, în timp ce Barcelona luptă pentru a șasea prezență consecutivă în semifinalele competiției.

Urmărește România Liberă pe XFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Ce salarii aveau cu adevărat Nicolae și Elena Ceaușescu

Așa cum bine cunoaștem cu toții, până în urmă cu mai bine de trei decenii și jumătate, România s-a aflat sub jugul dictaturii...
Ultima oră
Pe aceeași temă