10.6 C
București
sâmbătă, 11 mai 2024
AcasăLifestyleAshley Cole se distra, Albionul era KO

Ashley Cole se distra, Albionul era KO

Internaţionalul englez Ashley Cole i-a trimis unei tinere care este model 139 de mesaje în perioada Cupei Mondiale, cerându-i să-i trimită fotografii şi înregistrări video erotice, informează Daily Mirror.

Modelul respectiv a fost descoperit de Cole pe pagina de Facebook a unui prieten şi ulterior fotbalistul a aflat şi numărul de telefon al tinerei. Jucătorul i-a trimis tinerei blonde mesaje în care îi cerea să îi trimită „o fotografie cu adevărat deocheată” cu ea dezbrăcată, cu două ore şi jumătate înainte de meciul Angliei cu SUA (1-1), din grupele CM. El a continuat să îi trimită mesaje pe parcursul turneului din Africa de Sud. „Îmi trimitea mesaje la ore atât de apropiate de cele ale meciurilor încât probabil că o făcea înainte să se urce în autocar pentru a pleca la stadion. Îşi ieşea din minţi dacă fotografiile nu ajungeau la el înainte de începerea meciurilor. Cred că fanii vor fi şocaţi când vor afla că se pregătea astfel pentru meciuri. Evident, el nu se concentra numai asupra fotbalului”, a afirmat tânăra, pe care Cole nu a întâlnit-o niciodată.

Potrivit tinerei, Cole i-a trimis, la rândul său, fotografii şi s-a lăudat că s-a îmbătat în cantonamentul Angliei. El i-a mai spus că îl plictiseşte regimul strict impus de Fabio Capello şi că evoluţia naţionalei este „de rahat”. „Nu îmi venea să cred că o persoană aflată la cel mai important turneu poate petrece atât de mult timp obsedată de sex prin telefon. Mintea lui părea să fie mai mult la sex decât la fotbal”, a precizat modelul citat de Daily Mirror. Dezvăluirile modelului vin în contextul în care Ashley Cole a fost fotografiat râzând, la câteva ore după ce naţionala Angliei a fost eliminată de la Cupa Mondială de Germania (4-1), în optimile de finală. 

Bogdan Costea
Bogdan Costeahttp://bogdan-costea
Bogdan Costea, sef departament Sport
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă