16 C
București
vineri, 3 mai 2024
AcasăSportFost consilier personal la Tăriceanu, numit de Ponta secretar de stat la...

Fost consilier personal la Tăriceanu, numit de Ponta secretar de stat la Cultură

Alexandru-Vasile Oprean, fost consilier personal în Cancelaria premierului Tăriceanu, a fost numit de premierul Victor Ponta în postul de secretar de stat în Ministerul Culturii. Oprean a mai lucrat ca şi consilier superior la Primăria Bistriţa, relatază Mediafax.

De asemenea, fostul preşedinte al ANRMAP din Guvernul Tăriceanu, Marius Gogescu, a fost numit de premierul Victor Ponta în postul de vicepreşedinte al instituţiei.

Postul este vacant din luna februarie, când Mircea Fechet a fost eliberat din funcţie, după ieşirea de la guvernare a PNL.

Gogescu a fost numit la conducerea Autorităţii Naţionale pentru Reglementarea şi Monitorizarea Achiziţiilor Publice (ANRMAP) de către fostul premier Călin Popescu Tăriceanu, în iunie 2007, deţinând funcţia până la începutul lui 2009, când a fost înlocuit de Cristina Trăilă, numită de către premierul de atunci, Emil Boc.

Tot joi, premierul a semnat numirea lui Szép Róbert (UDMR), fost director de dezvoltare în Consiliul Judeţean Harghita, a fost numit de premierul Victor Ponta în postul de comisar general adjunct al Gărzii Naţionale de Mediu. El a fost recomandat pentru funcţie de filiala Miercurea Ciuc a UDMR.

Cele mai citite

Incredibil! Alexandru Rafila a semnat, pe furiș, Strategia de Cooperare 2024-2030 a României cu OMS

Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, a semnat recent, pe ascuns, un document extrem de important, în numele României, fără să existe transparență publică, dar...

Ziua mondială a libertății presei – 3 mai

În 2024, Ziua mondială a libertăţii presei este dedicată importanţei jurnalismului şi libertăţii de exprimare în contextul actualei crize de mediu la nivel mondial,...

Germania susține că a fost victima unui atac cibernetic rusesc. Berlinul avertizează că vor exista consecințe

Berlinul a acuzat vineri hackeri ruşi susţinuţi de Moscova de un atac cibernetic intolerabil împotriva membrilor Partidului Social-Democrat german şi a avertizat că vor...
Ultima oră
Pe aceeași temă