16.3 C
București
marți, 28 mai 2024
AcasăSportFormula 1Pilot din Formula 1, pozitiv la testul COVID-19

Pilot din Formula 1, pozitiv la testul COVID-19

Kimi Raikkonen, pilotul finlandez de la Alfa Romeo, a fost testat pozitiv la COVID-19 în timpul Marelui Premiu al Olandei la Formula 1, ce are loc de vineri până duminică, au anunţat astăzi echipa sa şi responsabilii campionatului.

Finlandezul “nu are simptome, iar moralul său este bun. S-a izolat imediat în hotelul său”, a precizat Alfa Romeo într-un comunicat. Raikkonen va fi înlocuit la volan de polonezul Robert Kubica, pilotul de rezervă al echipei Alfa Romeo începând de anul trecut, care a participat la trei sesiuni de antrenamente libere în acest sezon.

Raikkonen, în vârstă de 42 de ani, a anunţat miercuri că se va retrage la finalul sezonului.

Promotorul F1, Formula 1, şi Federaţia Internaţională de Automobilism (FIA) au asigurat că testul pozitiv al finlandezului “nu va avea un impact mai mare asupra MP al Olandei”.


Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri internaționale. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

Adunarea Națională a Franței va dezbate un proiect de lege care deschide calea sinuciderii asistate

Adunarea Naţională a Franţei a lansat luni dezbaterea asupra unui proiect de lege care deschide calea sinuciderii asistate pentru bolnavii în fază terminală, relatează...

Motocoasele electrice: Soluția ideală pentru întreținerea grădinii tale

Motocoasele electrice și trimmerele sunt instrumente esențiale pentru întreținerea eficientă a grădinilor și a spațiilor verzi. Acestea sunt concepute pentru a oferi o soluție...

VIDEO Sebastian Burduja lansează un cântec împotriva lui Nicușor Dan: “Văd ruine când scot capul pe geam și Bucureștiul cum se spală în lighean”

Sebastian Burduja, candidatul PNL la funcția de primar general al Capitalei, a plasat pe internet un cântec care-l critică pe actualul primar general, Nicușor...
Ultima oră
Pe aceeași temă