25.8 C
București
miercuri, 24 iulie 2024
AcasăSportFormula 1Lewis Hamilton: „Mă văd la Mercedes până la sfârşitul carierei”

Lewis Hamilton: „Mă văd la Mercedes până la sfârşitul carierei”

Pilotul britanic Lewis Hamilton, septuplu campion mondial, a declarat că va părăsi Mercedes doar dacă simte că nu mai are ce oferi echipei germane, dar ar prefera să-şi încheie cariera aici.

Contractul lui Hamilton expiră la finele anului 2023 şi deja au apărut speculaţii că britanicul ar putea pleca la Ferrari.

„Mă simt în continuare ca acasă în această familie. Mă văd la Mercedes până la sfârşitul carierei, ca să fiu sincer. Am aliaţi minunaţi la echipă, relaţii grozave aici. Atât timp cât voi continua să duc echipa înainte, să îmi aduc contribuţia cu adevărat…dar dacă se ajunge la un punct în care simt că nu mai pot face asta, atunci e timpul să vină un pilot mai tânăr”, a declarat pilotul de 38 de ani.

După şase titluri mondiale cu Mercedes, Hamilton nu a reuşit să câştige nicio cursă în 2022, care a devenit primul său sezon fără victorie.

În primele două curse din acest an, nici Hamilton şi nici coechipierul său George Russell nu au reuşit să urce pe podium în Bahrain şi Arabia Saudită, în timp Fernando Alonso (Aston Martin) a smuls două locuri trei în spatele piloţilor de la Red Bull.

Hamilton a descris actualul monopost ca fiind mai bun decât cel de anul trecut, dar ar putea trece mai mult timp până a ajunge la nivelul lui Red Bulls: „Sunt conştient că poate dura mult timp să prind maşina dinaintea noastră. Când te uiţi la Red Bull, ei doar continuă să evolueze”.

Urmărește România Liberă pe  TwitterFacebook și Google News!

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri internaționale. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă