18.1 C
București
miercuri, 8 mai 2024
AcasăSportFormula 1: Lewis Hamiton vrea să rămână la Mercedes

Formula 1: Lewis Hamiton vrea să rămână la Mercedes

Hamilton, în vârstă de 35 ani, a cucerit cinci dintre titlurile sale alături de constructorul german, după o primă coroană obţinută în 2008, cu echipa McLaren, care utiliza însă motoare Mercedes la momentul respectiv.

Britanicul îşi încheie actualul contract cu Mercedes la finele acestui an, iar mass-media a făcut diverse speculaţii referitoare la posibila sa trecere la Ferrari, înainte de pandemia de coronavirus să arunce totul în aer, bulversând complet actualul sezon din Formula 1, care nu şi-a putut face încă debutul.

“Nu visez la nicio altă echipă. Sunt deja la echipa mea de vis. Nu încerc să mă mut în altă parte. Sunt alături de oameni care au avut grijă de mine din prima zi. Suntem cea mai bună echipă”, a scris Hamilton pe contul său de Instagram.

Zvonurile despre negocierile cu Ferrari au apărut după ce britanicul a afirmat, în luna ianuarie, că nu a discutat încă despre prelungirea contractului său cu Mercedes.

Însă scenariul unui transfer la scuderia de la Maranello pare tot mai puţin probabil în condiţiile în care germanul Sebastian Vettel a anunţat săptămâna trecută că a demarat negocierile pentru prelungirea contractului său cu Ferrari, scadent la finele lui 2020.

Cele mai citite

Cum funcționează RNG-ul la sloturi online? Cum sunt stabilite câștigurile?

Rezultatele de la sloturi online sunt stabilite pe baza unui generator de numere aleatorii (RNG). Un RNG reprezintă un algoritm care generează în mod...

Nou record pentru Maratonul Internaţional de la Sibiu

Maratonul Internațional Sibiu (MIS) se pregătește să își scrie o nouă pagină de istorie, adunând la start aproape 9.000 de participanți înscriși, marcând astfel...

Șase austrieci responsabili de o escrocherie online cu criptomonede au fost arestați

Agențiile de aplicare a legii din Austria, Cipru și Cehia au arestat șase austrieci responsabili de o escrocherie online cu criptomonede. Europol și Eurojust...
Ultima oră
Pe aceeași temă