Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Formula 1: În pofida epidemiei de coronavirus, Marele Premiu al Vietnamului se dispută

Marele Premiu de Formula 1 al Vietnamului, organizat în premieră, va avea loc conform planificării pe data de 5 aprilie la Hanoi, în ciuda epidemiei de coronavirus din China.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 18.02.2020 - 12:57

Anunțul a fost făcut chiar de organizatorii cursei. "Cursa va avea loc aşa cum a fost stabilit. Noi urmărim cu atenţie situaţia şi vom informa opinia publică despre această schimbare", a anunţat Le Ngoc Chi, directorul Grand Prix-ului Vietnamului.

Marele Premiu al Vietnamului este a treia etapă a Campionatului Mondial de Formula 1, al cărui sezon va debuta pe 15 martie în Australia.

Grand Prix-ul Chinei, programat iniţial pe 19 aprilie, a fost amânat pentru o dată ulterioară din cauza coronavirusului, epidemie care a ucis peste 1.800 de persoane de la izbucnirea sa.

Comentarii

loading...